Dyskusja: Dni pirackiej bandery !

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 3 lipca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Golmix™

Golmix™ Aktywny autor

Wystarczy bic wraczki, z nich dostaniesz armatki :)

2. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

zobacz na to > Pakiety Wolności również będą dostępne do tego czasu. Amunicja rozświetlająca pozostanie w sekcji płatności do 3 sierpnia do godz. 12:00 (CEST).
    Hmm za pewne więcej zarobią na tym jak będą walić się między sobą niż ten event wart i w boty.
    A co do wraczków to podziękuje 50f jak mam 60f i admirałki.
    A kul też mi szkoda jak bd się bił o bota w gracza wywale 50k kulek a zarobie z bota 10k perełek więc dla nich to czysty zysk.Podziękuje za event już dziś...

3. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

10k pereł?na tych botach idzie sporo zarobić .no ale jak ktoś chce odrazu bóg wie jaki zysk to nigdy mu się niedogodzi

SMOD_Mróz lubi to.
  4. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

Wraczki jak najbardziej dla nowych graczy są przydatne :) Napewno nowy gracz podziękował by za 50 f armatke a co dopiero za 60 funtówke :)
    Zarobek z bota też całkiem fajny :)

5. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Hmm nie zgodzę się z tym.
    Można spokojnie trochę zarobić na botach i też trochę wraków złapać.
    Nie wiem na jakim serwerze grasz ale jeśli bijecie się tak o boty, to BP nic na to nie poradzi.
    Event nie jest wymyślony pod Wasz jeden serwer tylko pod wszystkie, a nie na wszystkich gracze się tak topią o boty. Oczywiście jak pojawi się wróg, to jest i walka, ale u nas nie ma żadnych podziałów map, można spokojnie wszędzie popłynąć więc i boty są łatwiej dostępne...a to daje lepszy zarobek.
    To, że tak się bijecie to już Wasza wola.

Zgadzam się:)

6. PINACOLADA

PINACOLADA Czeladnik forum

starzy dostaja 60 ft a potem BP im czysci bo zdobyli "nie uczciwie" xDDD

7. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

2014-08-02 10:18:17Otrzymałeś 1 x Armata admiralska.
    Niezle :p z wraczka :D

8. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Spoko 4 alianse biją się o boty a ty mi mówisz że spokojnie można bić bota hahahaha smieszny jesteś będąc w aliansie trudno dopłynąć do bota a co mówić normalny gracz hahaha teraz mnie rozwaliłeś normalnie wejdz na mape czy coś a nie piszesz z konsoli takie brednie nie wiedząc jak jest naprawde jak bot się pojawi na mapie to z denka wyjść się nie da więc nie mów mi że normalnie można płynąc do bota i sobie strzelać do niego...

9. =Karkus-X=

=Karkus-X= Wielki mistrz forum

Może to nie moja sprawa i nie powinienem się mieszać ale mówisz do SMOD i do tego kobiety :) Miej to na uwadze proszę.

10. krolu15_USS

krolu15_USS Aktywny autor

mam pytanie . gdzie mam kupic kule rozswietlajace??!!!

11. BALAGAN™[®€ƒ]

BALAGAN™[®€ƒ] Forumowy żółtodziób

dobre pytanie przed poludniem jeszcze byly

12. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

W dziale płatności obecnie tylko.

13. =Karkus-X=

=Karkus-X= Wielki mistrz forum

Faktycznie Kulki zniknęły :(

14. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Event pierwotnie miał trwać do godziny 12;00, jednak został przedłużony. Kule rozświetlające zniknęły o 12;00 tak jak było to planowane wcześniej. Rozumiem Wasze niezadowolenie. Nie jest tak więc błędem że ich nie ma, jednak ten problem został przekazany, pozdrawiam.

15. krolu15_USS

co z tego ze został przekazany godziny eventu leca a my nie mamy z czego bic:( jak zwykle ktos o czyms nie pomyslał . zenada/

16. KoSa

KoSa Zaawansowany

Oddawać kulki + 1d więcej eventu :( !

17. krolu15_USS

najlepiej co wam wychodzi to zniechecac ludzi do gry. najpierw zabraliscie pd dajac smieszna rekompensate/ i teraz to . brava dla bp

18. KoSa

KoSa Zaawansowany

Dobrze że zabrali PD bo to jest śmieszne żeby w 1 event wbić 15mld PD

19. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Amunicja rozświetlająca jest ponownie dostępna na czarnym rynku do zakupienia, pozdrawiam.:)

20. ƒокĕя

ƒокĕя Okazjonalny autor

szkoda że tak krótko nawet nie pogram bo w pracy jestem a opłacalny event?