Dyskusja: Dni pirackiej bandery !

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 3 lipca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Opłacalny. Można trochę kryształków podrobić. :)

2. ƒокĕя

ƒокĕя Okazjonalny autor

szkoda że taki krótki a teraz chyba jeszcze magelan będzie jakoś

3. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Proponuję jeszcze raz przeczytać ze zrozumieniem, to co napisałam.

4. ƒокĕя

ƒокĕя Okazjonalny autor

o i event ;p

5. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Cóż za zaskoczenie ;)

6. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Haha dobre to haha
    Co się będzie działo podczas akcji?
    Podczas akcji specjalnej na wszystkich mapach PvP będzie można spotkać NPC Freedom. Freedom może być atakowany tylko amunicją perłową, amunicja rozświetlająca wyrządza dodatkowe szkody. Nagrody za zatopienie Freedom to punkty doświadczenia, perły i kryształy, w zależności od zadanych przez Ciebie obrażeń.

Zaznaczam tylko to "Podczas akcji specjalnej na wszystkich mapach PvP będzie można spotkać NPC Freedom. Freedom"

Bp leci w kulki bo nie na wszystkich tylko będą pojawiać się na wszystkich i tylko znowu po 3 max będą wyskakiwać.
    Więc nie ma sensu brać udziału w czymś co jest bez sensu jeśli kupuje kulki to jeszcze z wrogiem walczyć o bota i stracić na tym nic kompletnie nic bp nie myśli żeby dać więcej chi na mapie.Wyjdą tylko ci co będą bili wraczki na x1.Bo ja z wraczków nie wyjdę więcej harpuna stracę i dostane tarcze agwe i proch niż co innego. Ten event to największa porażka i tyle nie ma co kiedyś robili eventy raz na pół roku ale się wychodziło z zyskiem a teraz event dają to jeszcze pierwsze co to przed eventem uzupełniają dział płatności żałosne to i tyle...

7. NPC Freedom pojawią się co 20 minut na losowych mapach w całym obszarze PvP.
    Więc w sumie oznacza to że "na wszystkich mapach PvP będzie można spotkać NPC Freedom."

Nie twierdzę, że jest to idealna częstotliwość pojawiania się tych botów, ale przecież nikt cię nie zmusza do brania udziału w tej zabawie.

Pozdrawiam.

MOD_Mikser lubi to.
  8. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

A nie co 15min??;>

9. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Nic nie musi się zdarzyć tak samo. Spekulujecie o pojawianiu się botów gdy E vent nawet się nie rozpoczął, poczekamy, zobaczymy.., pozdrawiam.:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 września 2014
  10. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Ile by nie było ale traci się na evencie gdy dają 3 boty i trzeba się bić o bota z 4 aliansami i tyle.
    Bez sensu

MAJTEK™ lubi to.
  11. *tito031977*

*tito031977* Czeladnik forum

to dać te boty na 1x zwiększyć hp i po krzyku wszyscy zarobią;)))

12. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Policzcie sobie koszt kaszteli i talentów uszlachetnienia pokładów itd. Ludzie na bugowali sobie kulek kasztele bugowali talenty też a teraz kozaczą bo mają miliony szarpela na eveny albo i czego tam.A my muśimy zarabiać perły uczciwie i miliony pereł potrzeba na dobre konto a BP dalej wprowadza eventy żeby się lać o te boty i nic nie zarobić dla mnie to jest bez sensu dla nich tylko dział płatności się liczy nie patrzą na nowych graczy i słabszych ja licze na to że się to w końcu zmieni ale nie ma co się łudzić zamkną server i papa.Bo ci co płacą teraz grom kasy prędzej odejdą i bp nic nie bdz zarabiać i dobrze. może w końcu zaczną patrzeć na nowych i słabszych graczy dziękuje do widzenia....

13. 乇キ乇-キ尺odo

乇キ乇-キ尺odo Okazjonalny autor

Moim zdanie sytuacja jaka jest na danym serwerze ma zawsze wpływ na to czy ktoś zarobi czy straci na evenciku i nie można zarzucić Bp że robią wydarzenia na których nie da się zarobić bo jest całkowicie odwrotnie.

14. misiekspzoo

misiekspzoo Okazjonalny autor

Miał być czarny rynek, dlaczego go nie ma?.

15. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Bez kitu do tych botów chyba z pustaka bd bił haha rzal.com

16. -kolik95-

-kolik95- Okazjonalny autor

gdzie można kupić świetlówki??? o_O

17. 乇キ乇-キ尺odo

Jak narazie to chyba nigdzie nie można kupić trzeba poczekać albo było się wcześniej przygotować :)

18. -kolik95-

u mnie na serwie od niecałych 2h jest event i dopiero teraz wszedłem, i nawet z mojo kulek nie mam :(

19. 乇キ乇-キ尺odo

Słyszałem pogłoski że o 12:00 ma być otwarty czarny rynek mozliwe że wtedy dokupiny rozświetlaka :D

20. -kolik95-

o 12 na pl ?