Dyskusja: Dni pirackiej bandery !

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 3 lipca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Już czarny rynek jest.

2. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Spoko ale taki bogaty że szok haha. a wraczki to już kataklizm proch i harpuny 4 haha do kitu z tym podziękować za kolejny żenujący event

3. Jak już mówiłem nikt nie każe ci brać w tym udziału.
    Z wraków wypadają różne przedmioty po prostu masz pecha.
    Pozdrawiam.

4. Xxx*_PREDATOR_*xxX

"Na czas trwania akcji otwarty będzie czarny rynek. Będzie można kupić kule rozświetlające, przedmioty generujące efekty wspomagające oraz design statku Bonfire (z wcześniejszej akcji specjalnej z 4 lipca na serwerach amerykańskich)"
    Gdzie ten "Desing" Co??? Chce go kupić ? to czyli bp kłamie w Faq bo go nie ma haha logiczne nic się nie trzyma kupy nq

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 września 2014
  5. -kolik95-

-kolik95- Okazjonalny autor

na azji nie ma :(

6. Xxx*_PREDATOR_*xxX

No człowieku zbierałem perły na ten event żeby desing kupić i nie dali a wyraźnie pisze że "Desing" można kupić z poprzedniego eventu 4 lipca itd więc powinien być w takie eventy a go nie ma.Niech ktoś zgłośi to bo chce go kupić a nie walicie w kulki

7. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

design był podczas dni pirackiej bandery 4 lipca w kolejnych częściach tego eventu takiej ów możliwości nie ma

8. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Naucz się czytać może co? "wcześniejszej akcji specjalnej z 4 lipca" Z wcześniejszej ogarniasz to chodzi o to że ten co był na akcji specjalnej 4 lipca będzie dostępny i na tym evencie jezu .To czyli pisze że desing można kupić ten co był na poprzedniej akcji specjalnej 4 lipca. Więc nie gadaj głupot bo ja umie czytać ze zrozumieniem /...

MOD_Demoniczny lubi to.
  9. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

A Ja Ciebie proszę o spokój, twoje marudzenie cały czas, dobija naprawdę...

10. Xxx*_PREDATOR_*xxX

O jeju ja tak lubię :) A wolność słowa mamy itd więc bez obrazy albo prowokacji mi nikt nic nie może zrobić bo każdy ma prawo się wypowiedzieć ...

11. Oczywiście że masz do tego prawo kolega tylko upomina abyś czasem się nie rozpędził i nie zasłużył na jakąś karę :D
    I jak już masz wyjaśnione - FAQ jest z pierwszej edycji tej zabawy.

12. Dlaczego niektórzy mogą po kilka razy wykupić Pakiet wolności, a inni nie? To jakiś błąd?

13. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Jeżeli ktoś kupił poprzednim razem pakiet wolności, to teraz ma drugą taką możliwość.

14. krolu15_USS

krolu15_USS Aktywny autor

15. Nie tolerujemy tu takiego słownictwa.
    BAN 31 pkt

16. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Na globalu 5 nie ma :confused::(

17. teraz już jest na pl1, więc i na innych serwerach powinien się pojawić :)

18. GeSto

GeSto Forumowy żółtodziób

co mozna z wraczkow wyciagnac? bo nie wiem czzy talenty kasowac

19. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Armaty(50-f,55-f, admiralskie), harpuny, klucze do skrzyń, wiedze zwiadowcy, proch, tarcze itd.

20. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

2014-10-03 06:21:10Zatopiłeś statek pirata Freedom.
    2014-10-03 06:21:10Otrzymałeś kryształy (235 szt.).
    2014-10-03 06:21:10Otrzymałeś perły (ilość: 276399).276'399 Perły
    2014-10-03 06:21:10Otrzymałeś 317139 PD (punkty doświadczenia).

Informuję, iż zmniejszyli nagrody za NPC Freedomy, w ostatni event też ubiłem sam całego i miałem około 320 000 pereł :/