Dyskusja: Duża aktualizacja - Nowe Regiony i system abordażu

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Modlishka, 27 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Angielski termin też nic mi nie mówił :p
    Rozejrzałam się za tłumaczeniem z innego języka i udało mi się znaleźć:
    Potenciadores -
    wzmacniacze.

Jeśli to nie są wzmocnienia, które zwykle mamy na czarnym rynku, to już nie wiem, co to może być, może jakaś nowość ;)

2. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

___Adrian___ lubi to.
  3. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Ale się dzieje na mapie morza :D jaaaa :p

4. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Jakiej mapie? :eek:

Trochę się przedłuża przerwa techniczna. Potrwa jeszcze ok.1-2 godziny. Może dłużej.

5. ___Adrian___

Tej wyimaginowanej Aniu :D
    Jak dla mnie może sie przedłuzyc do jutra :D Ważne aby to zrobili raz a dobrze ^^

6. kemoT

kemoT Książę forum

Co to jest Naprawa awaryjna która weszła razem z aktualizacją oraz co muszę zrobić, aby móc wziąć misję od tego nowego człowieka w bezpiecznym porcie? Muszę mieć przynajmniej 21 lvl?

7. admiraljachas

admiraljachas Młodszy ekspert

a gdzie te sklepiki na wyspach bractwa? tylko na tych nowych? eee

8. ***D*R*A*G*O*N***

***D*R*A*G*O*N*** Okazjonalny autor

a co z graczami ktorzy nie moga byc w bractwach poniewaz nie maja mozliwosci posiadania ts bez ktorego zadne bractwo cie nie wezmie?

9. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Dla tych co kiedyś pytali, można już sprzedać żagle.

2016-01-28 18:38:18
    Sprzedano żagle: 2 x Żagiel gaflowy
    3'500 Złoto

CM_Sunshine lubi to.
  10. Golmix™

Golmix™ Aktywny autor

Czemu nie mogę kupić wypolerwoanych luf , pokładu szaniec , wzmocnienia z nierdzewnej stali skoro dzis o 12 mi sie skończyły a powinny byc do 28 do konca dnia do kupienia ??

11. ___Adrian___

To już problem tych graczy, BP nie wnika w polityke serwera i o to czy ktos ma ts czy tez go nie ma :D
    Jest kilka problemów z powielaczami, np Mistrz rakiet padl :D i podaje mniej rakiet :D

Musisz odczekać kilka godzin od momentu zakończenia ich działania. Masz czas do 24 moze pojawi sie u Ciebie taka możliwość.

12. AndyMandarb

AndyMandarb Forumowy żółtodziób

Padło więcej. Chłopcy okrętowi i Mistrzowie prochu zakupieni, w kupnie piratów widnieją, a w powielaczach pusto. Ciekawe czy poprawią, czy znowu wyrzucone perły i złoto w błoto

13. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

admiral sinclare po raz czwarty wyskoczyl na takiej samej mapie 4/1 to chyba blad bo niewierze ze z 4 razy losowych map padla taka sama mapa

14. 3...

3... Czeladnik forum

czy ktos grajacy na becie moze sie wypowiedziec jakie korzysci niesie za soba posiadanie lvl 21 i powyzej ?

15. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

No to sie dowiedzialem :) a co to jest skill ?o_O

16. Dosłownie to umiejętność :)

17. Pan_Lolek

Pan_Lolek Czeladnik forum

A wiadomo jakie są testy pirata na te nowe level?

18. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

buff możemy to tez nazwać ze to czar.. jest to coś takiego co działa na ciebie chwilowo no nie wiem np towarzysza którego ci może dać kolega ze działa 5min i daje ci 10% do celności i 5% do pancerza tez możemy nazwać lufy i inne tego dodatki z czarnego rynku :) również żądza krwi nie będę ci wymieniał tego wszystkiego ale to jest taki efekt wspomagający przez określony czas u nas zazwyczaj nazywamy to przedmiotem z tego co widzę w seafight zresztą dużo rzeczy można nazwać tzw Buffem:)

Ostatnie edytowanie: 28 stycznia 2016
  19. Errew

Errew Hrabia forum

o kontrakty naprawcze za pln a te co mialem z punktami predkosci na jakis szajs wymienili dawno temu...

20. Golmix™

Golmix™ Aktywny autor

Jak może ? Zawsze po skończeniu się tych dodatków była możliwość kupienia ich odnowa , bez żadnego czekania aż życzliwy Bigpoint je odnowi

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.