Dyskusja : Mistrz Rakiet

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Modlishka, 19 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

a to co gwiezdne wojny już czy jak

2. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Jestem moderatorem, ale wypowiedziałam się w tej dyskusji jako gracz, z mojego własnego prywatnego konta, dopiero w tym ostatnim poście wyraziłam swoją opinię również jako MOD. Mimo to nie widzę absolutnie nic złego w tym, że ekipa również bierze udział w dyskusjach, wypowiadając się.. może nie do końca swobodnie, ale na pewno szczerze i w bardzo kulturalnym tonie. Dlaczego sugerujesz, że od momentu, w którym decydujemy się przystąpić do ekipy, mamy mieć związane ręce i zero własnego zdania? Przecież my tu jesteśmy dla Was, również gramy i dlatego rozumiemy problemy graczy.

Jeśli chodzi o tą manipulację to trochę chyba przesadziłeś :) Powtórzyłeś moje zdanie bez emotki (myślę, że dla każdego, korzystającego z sieci dłużej, niż parę dni, minka " ;) " jest tożsama z "teraz żartuję"), która trochę jakby zmienia sens tej wypowiedzi. Oczywiście że wiem, że to był żart, co napisałeś. To, co ja odpisałam też było żartem, choć teraz widzę że bardzo ryzykownym, bo pewnie jak jestem w ekipie to już mi nie wolno żartować :]

Do jakiego argumentu mam się odnieść? Czemu część z nas zakłada, że spowoduje to lagi i kolejne błędy? Niedawno przypadkowo, z powodu jakiegoś błędu po synchronizacji, mieliśmy taki ciekawy efekt graficzny, że przy każdej salwie leciała jakby rakietka, spowalniacz i salwa z kilku kul. Pamiętasz, co się wtedy działo z serwerem? Prawie nie dało się grać.

Piszesz też o tym, że wielu graczom podobał się pomysł zwiększenia szkód z rakietek. Odpowiedzią był właśnie wprowadzony niedawno Smoczy Ogień. Nie pamiętam, by nowy przedmiot wzbudził jakieś większe kontrowersje.

Nowy członek załogi będzie mógł wystrzelić nie tylko kilka Rakietek, ale i Smoczych Ogni, które wyrządzają o wiele większe szkody. Trochę sobie nie wyobrażam walki z graczem, który tego użyje, zwłaszcza, że po odpowiednim ustawieniu talentów można rakietki ładować bardzo szybko. Myślę, że wielu z nas taka walka mniej by się podobała.

A jak naprawdę będzie, to zobaczymy, gdy zmiany zostaną wprowadzone (jeśli zostaną).

Pozdrawiam serdecznie :)

MOD_Nathaniel lubi to.
  3. RexusYo!

RexusYo! Naśladowca mistrzów

Jak już maja to wprowadzić to na zasadzie laski behemota że mozna tego użyc raz na jakis czas

4. Jankes

Jankes Okazjonalny autor

I co tak ucichło ? Gdzie ten cały mistrz rakiet ?

5. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Nie było podanego oficjalnego terminu wprowadzenia Mistrza Rakiet w życie ;)

6. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

bp ze swoja juz pseudo piracka gra pżewyrzsza gwiezdne wojny to jest juz calkowity upadek gry pirackiej jaka bylo sea kilka lat temu

7. No ale nie raz an godzine :p bez przesady wtedy by to w ogole nie mialo sensu..rozumiem raz na 5minut /10 :)

8. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

ten kasztel to bedzie wydluzal czy skrocal czas wystrzalu ?bo w komunikacie jest ze bedzie zwiekszal czas schladzania to ja sie pytam poco ten kasztel skoro mozna to samo wystrzelic pojedynczo bez wydawania perel na kasztel i zakupu tego mistrza od rakiet...

Ostatnie edytowanie: 9 lipca 2015
    Jankes lubi to.
  9. Errew

Errew Hrabia forum

6rakiet jednoczesnie daje ogromna przewage w walce niz pojedyncza rakietka niektorym to sie przyda z pewnoscia

10. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

przewage a gdzie ja widzisz 6 rakiet za 1 razem lub szesc osobno to to samo ci wyjdzie tyle ze naklikac sie bedziesz musial czesciej :)

11. *AXEL*

*AXEL* Młodszy ekspert

w trakcie walki nie zdazysz zawsze oddac 6 rakiet a tu masz to za jednym kliknieciem - to jest ta przewaga

Cezary.1992 lubi to.
  12. kolejna zabawka dla starych graczy;) po zrobieniu talentów do szkód od rakiet za jednym hitem masz koło 46-48k szkód z samych rakietek. Zabawka owszem kusząca i dla typowo walczących osób ale zarazem generująca spore koszty.
    Co to dla fulla co nie oszczędza nawet na PLN na hita dać 450 pereł (na rabacie) no ale już dla zwykłego zjadacza chleba to troche jest.
    Ciekawe jakie będą koszty samego zdobycia tego ludzika i jak ktoś napisał kasztelu.;)
    Update podobnie jak uszlachetnianie armat voodoo skierowane dla elit, żeby ich statki stały się jeszcze silniejsze.;)
    Pozdro

13. Errew

Errew Hrabia forum

mocne statki dostaja update vudu slabe statki dostaja 50f za zloto a co ze srednimi statkami ? chyba zapomniano... sa daleko z tylu w porownaniu do mocnych i blizej tych slabych przez te udogodnienia :/

14. Kolejna aktualizacja i dodanie następnego elementu zamulającego grę. Drugi raz w krótkim okresie przy wprowadzeniu poprzedzonego restartem serwery padły a Team (członkowie za to odpowiedzialni np BA) nawet nie poinformował graczy o tym co planuje i co może się stać.. Ostatnio chociaż powiedzieli, że przez jakiś czas gra będzie niedostępna a teraz cisza.. To wszystko zmierza w jednym i odpowiednim kierunku ... .

Ostatnie edytowanie: 9 lipca 2015
  15. I-LOVE-POLAND™®

I-LOVE-POLAND™® Czeladnik forum

noname choć raz coś mądrego i tu cie popieram powinni powiadomić graczy o tym co może się dziać po restarcie i co planują zrobić

16. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

no na naszym nie powiedzieli.. a na innym jest ze 30min z tego co translator przetłumaczył będą trwały naprawy :)

17. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Nie zawsze da się przewidzieć jakieś problemy, które wystąpią w czasie restartu i poinformować o tym Team z odpowiednim wyprzedzeniem :)

18. Spacyjko, jak trafnie napisał kolega wyżej na innych serwerach odpowiednia notka była przedstawiona graczom u nas oczywiście cisza;) jak naprawią to nasz przeproszą i na tym się skończy ;)

komentarze pod moim adresem zachowaj dla siebie a faktem jest to, że gracze powinni zostać uprzedzeni.
    Pozdro

19. Errew

Errew Hrabia forum

powinni nie ktorzy sobie krakena bili w pojedynke a tu restart wymyslili nawet z elitara by sie nie zdarzylo kto odda kulki ? w takich przypadkach kulki powinny byc zwrocone albo jakas czesc nagrody dopisana stosunkowo do zbitego hp oczywiscie...

20. *Spirit_of_Death*

*Spirit_of_Death* Młodszy ekspert

Szarak...
    6x (5750 x 150%) = 6x8625 = 51750 HP lub VP

Płatnik...
    6x (30.000 x 150%) = 6x(45000)= 270 000 HP lub VP .... Good Bye...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.