Dyskusja: Odpowiedź na zarzuty przeciwko Bigpoint / Seafight

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_margarites, 2 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jankos

jankos Aktywny autor

Jedna wielka kpina . Brawo jak zwykle temat zamieciony pod d.

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Posty zostały usunięte, gdyż naruszały regulamin forum. Mam na myśli tutaj trollowanie.

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  3. ๖ۣۜKiciaツ

๖ۣۜKiciaツ Zaawansowany

Po co ten watek jak nic nie można napisać lepiej to zamknac a góre wywalić

Cezary.1992 lubi to.
  4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Otóż można pisać, ale zgodnie z regulaminem forum :) jak sama nazwa tematu wskazuje ma to być "dyskusja", a nie jakieś napinki i prowokacje ;)

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  5. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

ale o czym tu dyskutowac skoro 99% ludzi nie zna tresci do ktorej mamy sie odniesc :)

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Rozumiem, jednak jak w wcześniejszych postach wspomniano, jest to oficjalna treść i wypowiedź... a oficjalnych pism się nie tłumaczy :)

7. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

Demolka, podawanie nicka prywatnego członka ekipy jest niedozwolone. Przykro mi, ale muszę usunąć Twój post i przyznać Ci punkty.
    Co do treści Twojej wypowiedzi, jeśli masz jakieś konkretne dowody na osobę, o której wspominasz, zapraszam do PT.

Wątek zamiast normalnej dyskusji do ogłoszenia, które pojawiło, stał się wątkiem do ataków na ekipę, która nie ma kompletnie nic wspólnego ani z filmikiem, ani z tym ogłoszeniem. Szkoda, mam nadzieję, że następnym razem podejdziecie do tego inaczej ;)

Wątek zamykam.

.BlackSabbath. lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.