Dyskusja: Wielkie Polowanie – ósme urodziny Seafight!

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 17 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Abul666

Abul666 Czeladnik forum

Nie da sie zdobyć wszystkiego, wystarczy ze jedno bractwo siedzi na jednej mapie 24h i tylko czekają na Thypsona, mogę mieć nawet full elite a i tak nie pobije sobie. Nie mówiąc już o słabszych graczach którzy nie maja szans powalczyć o perełki. Kwestie logowanie już pomijam bo ręce opadają i słów brak...

2. Da sie wszystko tylko trzeba chcieć a co do logowania to racja błąd zgłoszony i musimy czekać na reakcję

3. MOD Niedzwiad.. Masz racje. gra i eventy są dla aktywnych graczy ale niepotrzebnie zmieniali tego bota;/ było dobrze a teraz masa statystów bo mozna do kółek nie wpływac.

4. Z obrażeniami botów to się zgodzę było weselej przy bocie jak gracz zapomniał i denko dostał od bota

5. igI*POLAND*

igI*POLAND* Forum Pro

Może coś w tym jest co kolega mówi, mam 20 lvl i nie przeszkadzał by mi Typhon na niskich mapach nawet na jedynkach z opcją bicia tylko dla lvl 1-5 i dodatkowo np z max 50kk PD, posiadający mniej HP, dający większą nagrodę i do bicia z dowolnej amunicji, nie jest tajemnicą że na każdym serwerze istnieją takie pseudo pro konta które nie wyjdą za 5lvl pirata.

6. Mnie się wydaje że już za pózno na tego typu posunięcia

7. igI*POLAND*

igI*POLAND* Forum Pro

Pełnisz funkcję moderatora i co więcej wypowiadasz się jako moderator więc nie może ci się coś wydawać, musisz wiedzieć. Graczowi takiemu jak mnie może się wydawać nie Tobie.

8. Zgadzam się z tobą Ja tylko piszę swoje zdanie wezmę ten pomysł poślę dalej jedynie tyle mogę i zobaczymy jaka będzie ku temu reakcja

Dla graczy ciekawych opisze misje na 20lvl pirata które można robić tak więc :
    1 misja Zatop NPC o nazwie Theseus - nagroda za tą misje 8 x Klucz akcji specjalnej,
    1000 pkt. elitarnych,10.000 złota

2 misja - otwórz 6 skrzyń akcji specjalnej - nagroda za tą misje 1500 pkt elitarnych,
    23.600 kul rozświetlających ,1000 złota

3 misja zatop 5 sztuk NPC tentakel nagroda za tą misję 1000 złota , 50.000 kul z jadem ośmiornicy,2000 pkt elitarnych
    4 misja Zatop NPC 2 x Theseus ,nagroda za tą misje 15000 złota ,150 harpunów kl5,
    2500 pkt elitarnych

5 misja ubij 2x aligant ,1x ghirdora, 1x elmato,nagroda za tą misje 20.000 złota
    3500 pkt elitarnych, 54.000 kul z jadem ośmiornicy

6 misja Zatop NPC 1x Acheloos,2x Theseus,nagroda za tą misje 4000 pkt elitarnych,
    30.000 kul z jadem ośmiornicy, 25.000 złota

7 misja Zadaj NPC Typhon conajmniej 6milionów szkód ,nagroda za tą misje
    5x Przeklęte dusze,30.000 złota,5.000pkt elitarnych, 3x Dar Asklepiosa,

7.000 Amunicji z jadem ośmiornicy, 3 promieniujące dusze, 1x utracona odznaka:D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 marca 2014
  9. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam chciałem powiedzieć ze eventy sa teraz bardzo fajne opłacalne jestem bardzo zadowolony i jak tak dalej będzie to będzie super ja od początku roku mam trochę czasu więc to wykorzystuje puki mam czas to gram co dziennie ale kiedy nie mam czasu to niestety nie mogę grać dlatego teraz mam okazje wykorzystać ten czas eventowy i pograć ze swoimi fajnymi kolegami ;)

Pozdrawiam wszystkich graczy młodych i starszych i życzę powodzenia na super eventach

10. BlackSabbath[PCA]

BlackSabbath[PCA] Naśladowca mistrzów

nie może być :),swoją droga bijąc 74k wiele nie zarabiam to Joker ile bijesz że tyle na nich zarabiasz?

11. Killer666

Killer666 Czeladnik forum

hej wiecie co zrobić.zrobiłem misje z alessandro co te potworki trzeba ubić. biłem je po kolei.i nie moge nagrody przyjąć ?? help

12. Çžẽřŵõňŷ™Şmõķ

Çžẽřŵõňŷ™Şmõķ Czeladnik forum

13. Çžẽřŵõňŷ™Şmõķ

Çžẽřŵõňŷ™Şmõķ Czeladnik forum

gdzieś na pewno ktoś ma:)

14. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Nie wiem czy zauważyliście ale w ten wyjątkowy okres urodzin SyFu, twórcy gry każdemu z nas dopisali "darmowy zestaw" w skład którego weszły:

* 1000 x Cogestion Error
    * 1000 x 25% login user
    * 1000 x Time out
    * 1 x towarzysz "Zgubiłeś swoją wtyczkę"

Hip hip hurra, na cześć wielkich programistów naszej kochanej "gry?*"

* Czy można nazwać grą coś w co nie da się grać?

To tak ironicznie po wielu minutach walki z logowaniem się. Walka przegrana :)

15. el_kalafior

el_kalafior Czeladnik forum

Ja jeszcze dostałem w bonusie jedną topkę już po tym jak się wylogowałem :)
    Był logout, wracam po dwóch godzinkach a tu na denku jestem :)

16. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

no i bartek wykrakałeś mnie tez to dopadlo czlowiek ma 1 h wolnego i chce się zrelaksować w zaciszu domu a tu nawet pograć się nie da. swoją drogą mogli by nam to jakoś wynagrodzić zwłaszcza że o rekompensacie za kontrakty naprawcze i punkty jeszcze nic nie wiadomo to mogli by się wykazać dla graczy teraz po przez np wiekszenie obrazen kulami albo wiecej typonów czy cos

17. .(XXX).

.(XXX). Czeladnik forum

30 minut czekania by się zalogować tylko po to by jakiś kretyn zaraz mnie zatopił !!! ludzie ogarnijcie się ,widzicie jaka jest sytuacja dajcie sobie spokój z tym topieniem,ciężko wytrzymać kilka dni ....dla wszystkich wystarczy towaru

18. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

uz to widzę to jest polski serwer a polak polakowi wilkiem ale pomysl dobry

19. .(XXX).

.(XXX). Czeladnik forum

hasło na dziś Topiąc przeciwnika -wspierasz BP

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.