Dyskusja: Wielkie Polowanie – ósme urodziny Seafight!

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 17 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Roman_Reigns

Roman_Reigns Czeladnik forum

a we wraczkach jakie nagrody mozna dostac ?

2. armaty 50F, proch , tarcze , deszcz odłamków ,sokole oko i wiele innych :D

3. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Z dużym naciskiem na proch i tarcze :D

4. No co przynajmniej gracze będą niepokonani po otrzymaniu i aktywowaniu tych przedmiotów nie prawdasz?:D:D:p:p:p

5. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

a ja mam takie małe pytanko wiadomo na co wymienią te dusze bo na walentynki dali na kryształki ale wymieniło odrazu i nie mozna sobie wybrać tych przedmiotow a nagrody po ich wymianie i kiedy dostaniemy info na co wymienią te dusze bo wolal bym sobie to jakoś przeliczyć co mi się oplaca bo robiąc misje to dusze ładnie wchodzą a i kulki na +

6. KoSa

KoSa Zaawansowany

+ jeszcze 55f , ja już 3 razy je dostałem na talentach full z błyski

7. Jest napisane jedynie tyle że dusze zostaną wymienione na przedmioty w grze nie ma konkretów
    Dzięki za dopisanie rzeczy brakujących :D

8. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

to juz przechodzi wszelkie pojecie krytyki mam nadzieje ze prezes BP zakrztusi się przy obiedzie misje po topce trzeba ponowie ubijać to co juz było masakra

9. KoSa

KoSa Zaawansowany

No chyba ty , mi wszystko normalnie działa

10. kemoT

kemoT Książę forum

Masz rację, zapomniałem o takim szczególe :oops: już się poprawiam : salwa ok 39k z kulek osmiornicy bez dodatkowych szkod, na salwe leci mi 225 kulek.

11. Abul666

Abul666 Czeladnik forum

No nie chyba tylko on bo więcej graczy ma ten problem.
    Ja mam najgorszy problem z tym ze po jakimś czasie pływanie (ok 3 min) statek staje w miejscu i nie da się nic zrobić. Muszę przeładować mapę, tylko że zanim uda się połączyć to mija około 10-15min. Porażka...

12. »†SHARK†«™

»†SHARK†«™ Młodszy ekspert

No i jeszcze z wraków 60 można trafić :)
    2014-03-23 14:08:30Otrzymałeś 1 x 60-funtówka.

13. KoSa

KoSa Zaawansowany

Mogli by dodać jeszcze :
    Otrzymałeś 1 x Armata voodu :D

V3sper, WarOfWar oraz Tornadores lubią to.
  14. Co za dużo to nie zdrowo:D

15. KoSa

KoSa Zaawansowany

Mogli by w końcu dać jakiś event z którego można
    wyciągnąć armatki voodu , a nie tylko za kase lub z bokora ;/

Golmix™ lubi to.
  16. -=PIRAT-霊柩车=-[PL侍]

-=PIRAT-霊柩车=-[PL侍] Forumowy żółtodziób

Jakich wraczkach *_* ?

17. kemoT

kemoT Książę forum

na mapach 1-3 są wraki do bici, maja 5000-5500 hp

SMOD_Leonardo lubi to.
  18. Dodatkowo Shipwraki zostały wprowadzone na dolne mapy (1/x - 3/x). To zachwyci nowych graczy, którzy mogą mogą w nich znaleźć różnego rodzaju skarby, w tym również armaty 50-funtowe! Aby wspomóc strzelanie do nich, zostały na czarny rynek wprowadzone harpuny klasy 4 dla graczy z poziomami pirata 1-6! Te Shipwraki mają mechanizm tagowania, co oznacza że w momencie gdy oddasz strzał, Shipwrack jest oznaczony jako Twój i jeżeli wrogi pirat spróbuje ci to ukraść to i tak dostaniesz nagrodę.

Jeżeli opuścisz Shipwrack niezatopiony to w krótkim czasie (kilka minut) Shipwarack ponownie stanie się nieotagowanym i może stanowić uczciwą zdobycz dla innych piratów. Jeżeli Shipwrack jest otagowany to jego nazwa jest wyświetlana w kolorze czerwonym więc nie musisz przeszkadzać w strzelaniu do niego. Jeżeli otagujecie Shipwrack i zaczniecie strzelać do czegoś innego, otagowanie zostanie wyłączone.

19. kemoT

kemoT Książę forum

Mam nadzieję, żd BP przedłuży event ze względu na te wszystkie błędy po większość czasu jaki poswięcam na ten event polega na wciskaniu połącz i f5

20. Nie liczyłbym na to, ale kto tam ich wie. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.