Dyskusja: Zasady i warunki uczestnictwa w Piłkarskim konkursie typowania (Pula typowania Mistrzostw

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 6 czerwca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Ahoj Piraci!

Zapraszamy do rozmów o Piłkarskim konkursie typowania (Pula typowania Mistrzostw Świata).
    Zasady i warunki uczestnictwa opisane są w tym wątku.

Wasza ekipa Seafight

2. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Jakoś nie wierzę w swoje szczęście :)

3. H-A-R-R-Y[SG]

H-A-R-R-Y[SG] Czeladnik forum

jak się rejestruje to nazwę gracza muszę mieć taką jak w sf czy obojętnie bo ta mi nie wchodzi

4. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

Tam musisz mieć nazwę użytkownika bez żadnych znaków szczególnych, tylko literki i cyferki.Najważniejsze to jest to:

(2) Aby uczestniczyć w konkursie, należy podać identyfikator użytkownika z konta gry Seafight oraz powiązany z nim adres e-mail do weryfikacji.

5. *PERE-UBU*

*PERE-UBU* Aktywny autor

"(2) Aby uczestniczyć w konkursie, należy podać identyfikator użytkownika z konta gry Seafight oraz powiązany z nim adres e-mail do weryfikacji."

gdzie to się wpisuje?

6. ☆EMΣЯGΣПCY☆

☆EMΣЯGΣПCY☆ Koneser forum

7. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

Najlepiej zaraz po rejestracji jest okienko do wpisania danych, tam tez było zaakceptowanie polityka prywatności i warunki korzystania z serwisu. Potem jeśli ktoś nie ma tłumaczenia na polski to :w Mein profil>>Meine Tipprunden ( takie z odnośnikiem na niebiesko)>> personliche Daten i w rubryczce User ID należy wpisać.

A email wpisujesz zaraz przy rejestracji

8. TheUNDERTAKER

TheUNDERTAKER Forumowy żółtodziób

Co trzeba podac przy rejestracji email i nr id ?

9. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

tak, data urodzenia też bodajże

10. PiwoToMojePaliwo

PiwoToMojePaliwo Czeladnik forum

dlaczego nie ma na tej stronie możliwości tłumaczenia jej na polski oferują coś dla polaków a trzeba czytać po niemiecku albo angielsku ;/

a to ID to pełne razem z nr serwera czy tylko samo ID?

11. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Wejdz przez chrome, powinno wyskoczyć Ci okienko do przetłumaczenia strony na polski :)

12. *PERE-UBU*

*PERE-UBU* Aktywny autor

Oprócz tego konkursu to jakiś event jszcze będzie?

13. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Ahoj Piraci!

Upewnijcie się że na wszystkie pytania odpowiedzieliście przed rozpoczęciem pierwszej gry. Jak tylko rozpocznie się pierwsza gra, nie będzie już możliwości odpowiadania na żadne pytanie, będzie już za późno.

Jak wspomniano w komunikacie, każdy uczestnik może zarejestrować się do puli zakładów tylko raz. Gracze, którzy łamią ten przepis (lub którykolwiek z pozostałych reguł) zostaną automatycznie zdyskwalifikowani.

Wasza ekipa Seafight

WojchillA lubi to.
  14. PiwoToMojePaliwo

PiwoToMojePaliwo Czeladnik forum

nie korzystam z tej przeglądarki :) jeżeli BP oferuje coś dla polaków to oni to powinni zrobić :)

15. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Coś tu tak cicho o naszych typach więc może ja coś wrzucę od siebie ...

Generalnie bramka Oscara w 91 minucie wczoraj popsuła mi bilans :(

PS. I dlaczego ja nie postawiłem żadnych pieniędzy na te typy ;(

16. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

Kiwi ty chyba podglądałeś moją karteczkę z wynikami. Zresztą wczoraj to witaliśmy się już z gąską:D:D .
    Tam blisko ciebie i ja jestem ;).

Jakbyś postawił kasę to wyniki były by inne:D.

17. MORTAL

MORTAL Młodszy ekspert

Mi najbardziej we wczorajszym meczu popsuł ostatni gol Brazylii, obstawiałem 2:1 a skończyło się 3:1 :<

18. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

jak juz sie chwalicie to i ja sie pochwale :D

19. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

No a ja dam linka bo nie wiem jak wstawić takie ladne zdj jak Kiwi ;pp

[​IMG] ;p

Pomogę ;)
    Kiwi

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 czerwca 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.