Dyskusja: Zemsta Kalipso!

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 20 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. To co.. było miło, ale się skończyło? :p

2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Nagroda ta sama ale częstotliwość pojawiania się Calypso jest mniejsza :p

3. ςzคгภץฬเςђєг[ยק]

ςzคгภץฬเςђєг[ยק] Naśladowca mistrzów

2014-02-26 15:34:37
    Otrzymałeś perły (ilość: 458567).
    458'567 Perły

4. Voldemorth

Voldemorth Czeladnik forum

Ze skrajnosci w skrajnosc. Co za (az mi sie przeklenstwa cisna na usta). Teraz nawet nie mozna ubic promiennych dusz na skorke bo nie ma Odesuszy. Porazka

5. Mini_Chuck_Norris.

Mini_Chuck_Norris. Naśladowca mistrzów

No i koniec zajefajnego iventu :D Odyseusze pojawiają się co 10 minut po 2 na mape i 5% szans na wyskoczenie Calypso

6. NarwaniecPL

NarwaniecPL Okazjonalny autor

wicher a ile kul poszlo?

7. Jak dla mnie 3 godzinny event jest lepszy niż nie jeden co jest przez cały miesiąc. Powiem krótko.. 3 zgrane osoby, 3 godziny gry i 1,5 mln pereł na czysto bez dużego wysiłku.
    Wszystko co dobre kiedyś sie kończy. Wszedłem w dobrym momencie a teraz odpoczywam do urodzin od gry.
    Pozdro

8. [​IMG]

Teraz pora bić perły na kasztele :)

9. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Mimo restartu dalej evencik jest opłacalny. Fakt, że nie wyskakują już z taką częstotliwością jak wcześniej, ale przy dobrej taktyce dalej można ładnie zarobić ;-). Jedyne co to te macki są naprawdę uciążliwe ...

10. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

macki mackami ale te zboczone odyseusze to juz prawie apopleksje przyprawiaja co za wariat to zaprogramowal 2 odysy + dziwny zasieg macek calypso i z dna sie nie da wyjsc a wy piszecie ze zaje oplacalny ewent to ja wole ten dyniowy ewent co ostatnio byl bo bardziej byl oplacalny dla takich jak ja

11. kemoT

kemoT Książę forum

Dostał ktoś 60f z macki??

12. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Musisz mniej kręcić rufą to może nie będzie Cie zaczepiał ;D.
    Tak, ja. Armatę 60 funtową poz.1. Na potwierdzenie moich słów wklejka z dziennika:

2014-02-26 22:56:24Otrzymałeś 1 x 60-funtówka, poz. 1.

13. kemoT

kemoT Książę forum

a dużo tych macek ubiles zanim ja dostales? bo pewnie proch i inne bzdety dużo czesciej sie trafiaja

14. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Nie jestem w stanie tego określić dokładnie, ale ubiłem ich sporo, ze względu na fakt, że ciągle mnie pobierają ;p.

15. Roman_Reigns

Roman_Reigns Czeladnik forum

brawo od restertu o 5 nagrody za calypso zmniejszone, dzieki bp za 4godz eventu

16. Wiadomo co dadza za niewykorzystane dusze?

17. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Nic na razie w tym temacie nie wiadomo.

18. Całość :

2014-02-27 11:30:52 Otrzymałeś 2364348 PD (punkty doświadczenia).
    2014-02-27 11:30:52 Otrzymałeś perły (ilość: 907992).

19. Pieknie.. :p

20. BlackSabbath[PCA]

BlackSabbath[PCA] Naśladowca mistrzów

chodź daj mnie renkie :) nieźle Mistrzu :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.