Dyskusja: Zemsta Kalipso!

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 20 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sewery PL1 i PL2 są normalnie kuleczki łamaczy serc w skrzynkach

2. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

No zobaczymy;)jak na razie to ledwo odrobiłem lufy:(
    Jak bedzie trzeba dać dużo zielonych to może nie być wcale tak latwo;)

3. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Na 139 skrzynek 4x:

2014-02-24 18:07:01Otworzyłeś tajemniczą skrzynię.
    2014-02-24 18:07:01Otrzymałeś 11370 x Amunicja łamaczy serc.
    2014-02-24 18:07:01Otrzymałeś 2 x Przeklęte dusze.
    2014-02-24 18:06:57Otworzyłeś tajemniczą skrzynię.

4. GiηGer™

GiηGer™ Młodszy ekspert

to ja juz nie wiem, moze nie mam aprawde szczescia albo do restartu byl u nas jakis blad

5. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Ze skrzynkami, wszystko zależy od szczęścia. Dziś wyzbierałem troszkę kluczy i cały czas proch, tarcze, mojo, krysie ale kulek ... 0. No nie powiem, troszkę się zirytowałem, ale później nagle złota passa i 3x powyżej 10k.

6. ...guru...

...guru... Czeladnik forum

Ktos moze wie dlaczego nie mozna zakupic poprzez ikone pakietu "Milosc oznacza bol" po wcisnieciu ikony wyskakuje mi takie cos:
    Niestety nie możemy pokazać teraz tego pakietu.
    Być może posiadasz już taki pakiet lub też nie jest on dostępny w Twoim kraju.zaznaczam ze go niekopowałem i sprawdzałem na innych kontach i to samo jest.

7. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Nadal jest z tym bład, nie wiemy czy pakiet sie jeszcze pojawi, wczesniej nie widzialem tego baneru na stronie głównej, teraz sie pojawił lecz nadal istnieje blad, musimy czekac.

P.s
    5x:
    2014-02-24 19:09:30Otworzyłeś tajemniczą skrzynię.
    2014-02-24 19:09:30Otrzymałeś 11019 x Amunicja łamaczy serc.
    2014-02-24 19:09:30Otrzymałeś 2 x Promieniujące dusze.

8. ...guru...

...guru... Czeladnik forum

ok juz myslałem ze ja cos tylko z tym mam

9. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

Ahoj Piraci!

Wszystkie przedmioty będą dostępne na czarnym rynku do dnia 6 marca 2014 r. do godz. 12:00 (czasu lokalnego serwera), po czym czarny rynek zostanie zamknięty.
    Należy pamiętać, że wszystkie przedmioty eventowe które zostały zakupione w pierwszych dniach imprezy, można będzie zakupić ponownie.

Jak mam rozumieć ostatnie zdanie? To znaczy że przedmioty po za zamknięciu czarnego rynku nadal będą do kupna?

10. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Myślę, że chodzi tutaj o możliwość kupna przedmiotu "Nie do zatrzymania". W tej chwili można kupić go jeden raz w postaci 50 użyć. Dopóki nie wykorzystasz wszystkich nie jest on aktywny do ponownego zakupu.

11. Chempion

Chempion Okazjonalny autor

Event średni, zarobić to raczej na nim się zbytnio nie da, kłamać nie będę exploit mi się podobał, 7 raków pękło, 1400 dusz zielonych dusz nabitych a co najważniejsze dziś armatki na 5 lvl pociągnięte, czekam na Calypso może to coś w perełkach da.

12. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Pierwsza część eventu jest raczej na zdobycie skórki/potworka.
    Do zarobku oby była druga :)

13. Chempion

Na skórkę na 100% już mam a czy towarzysza brać mam dylemat, myślę, że niebawem na urodziny może być lepszy...

14. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

szkoda że nie widaomo ile trzeba tych dusz ale nie jest żle tylko penelop troche duzo hp mają

15. [InMySoul]™

[InMySoul]™ Forumowy żółtodziób

nom ale jak bedziesz mial i na towarzysza to mozesz kupic bo i tak jezeli nic nie kupisz to dusze znikna ;D

16. ๖ۣۜGREEN

๖ۣۜGREEN Czeladnik forum

Zastanawiające jest to, czy z Kalypso będą lecieć duszyczki czy nie. Co prawda w FAQ niema nic o tym wspomniane, aczkolwiek skoro ze wszystkiego lecą to czemu nie?
    Czy ma ktoś moze informacje na ten temat?

17. Chempion

Dusze zostaną na coś wymienione - Przeklęte I promieniujące dusze zostaną wymienione na przedmioty, z których można korzystać podczas gry. Dalsze informacje na ten temat pojawią się bliżej dnia zakończenia akcji.
    Z nieoficjalnych źródeł wiem, że ....................

Publikowanie nieoficjalnych informacji.

Zabronione jest publikowanie informacji na temat nadchodzących zmian w grze, które nie uzyskały autoryzacji na oficjalnych kanałach informacyjnych firmy Bigpoint. Wyjątek stanowią wątki przeznaczone do dyskusji na temat przyszłych zmian w grze (o ile występują na forum). Posty nie mogą naruszać punktu 1.2. Regulaminu.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 lutego 2014
  18. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Na razie nic o tym nie wiadomo. Trzeba poczekać do jutra to się przekonamy.

19. kemoT

kemoT Książę forum

czy te strefy bulu zwiekszaja salwe do penelope z pustaka? jak tak to o ile?

20. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Tak zwiększają, u mnie z salwy podstawowej 8550 wzrasta do 13500 z prochem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.