Dyskusje: Nowy Czarny Rynek

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Patrykhg12, 11 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. N.Y.G.U.$..

N.Y.G.U.$.. Młodszy ekspert

MODek :). Nie "Jak dodadzą to będzie w ogłoszeniach" tylko rozejrzyj się, zajrzyj 2 posty wyżej i zgłoś problem z kotłem.
    A nie piszesz to co i tak wszyscy wiedza.:(
    A co do tych waszych ogłoszeń to chyba coś za często są spóźnione o jeden dzień. :D:eek::oops:
    Czyli i tak najpierw my się dowiemy (tzn zostanie wprowadzone w życie) a dopiero później pojawi się łaskawie wasze ogłoszenie, ale i to ogólnikowe i z błędami. :D

2. Pytalem graczy z aliansu czy wpadaja i mowili ze tak..teraz jeden gracz wrzucal i prosze:
    2015-06-13 16:30:47
    Kocioł z Aruby: otrzymałeś Mapa Koziorożec №4.
    Pozdrawiam:)

MOD_Bushido lubi to.
  3. N.Y.G.U.$..

Ja tez wczoraj rozmawiałem z graczami z aliansu i mówili ze "kicha" :eek::oops::mad:
    Poszły (wczoraj) skargi do BP i coś z tym zrobili. Da sie ? Da sie!
    Teraz wpadają. (sprawdzilem) :p Przyznaje racje.
    Także w tym temacie - koniec tematu. :rolleyes::p:)
    Pozdrawiam:)
    Ale z nowym Czarnym Rynkiem dalej jest problem:D. Brak Protekcji Agwe i Super Tarcz.

4. No co do pozostalych bonusow trzeba czekac;/

5. N.Y.G.U.$..

Brak słów.
    Twój post nic nie wnosi do tego tematu.
    To jest zwykle nabijanie postów.
    Proszę o jego wykasowanie.

Ostatnie edytowanie: 13 czerwca 2015
  6. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

to zle ze ci MOD odpowiedział cokolwiek niż wcale ? pewnie jak by nie odpowiedział było by ze cie ignorują i nie chcą udzielić odpowiedzi :p

7. Słuchaj nie pouczaj mnie.. mam takie samo prawo wypowiedzi jak Ty..a ja ci nie zabraniam pisania
    Równie dobrze można by było stwierdzić że sam bijesz post za postem o tym samym..
    "Seafight głupi..jaki żal..brak słów .." itp itd.
    Następnym razem pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz.. Bo tak jak napisał kolega wyżej..
    Za chwilę miałbyś pretensje do tego że nikt ci nie odpisuje..nie reaguje ekipa w temacie

8. N.Y.G.U.$..

"Słuchaj nie pouczaj mnie.." - Czyżbyś próbował mi grozić tymi słowami ?
    "..mam takie samo prawo wypowiedzi jak Ty.." - Oczywiście że Masz. I nikt Ci tego prawa nie zabiera. Chyba ze coś przeskrobiesz ale ...
    "..a ja ci nie zabraniam pisania.." - Jeszcze tego by brakowało. Ja tobie tez nie zabraniam pisania.
    "Równie dobrze można by było stwierdzić że sam bijesz post za postem o tym samym.." - Zdaje się ze ten temat

(Dyskusje: Nowy Czarny Rynek) do tego służy. A posty które napisałem różnią się od siebie i to w znacznym stopniu. I dotyczą "błędu" na czarnym rynku. Itd...
    "Seafight głupi..jaki żal..brak słów .." - Proszę przytocz mi wypowiedz z użyciem przeze mnie tych slow. Zgadza się tylko jedno "brak słów".
    Z reszta chyba się pomyliłeś? Następnym razem nie pisz czegoś czego ja nie napisałem. Bo to jest zwykle pomówienie.

"Następnym razem pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz.." - Właśnie pomyślałem (3x) zęby napisać to wszystko w delikatny sposób.
    "Za chwilę miałbyś pretensje do tego że nikt ci nie odpisuje..nie reaguje ekipa w temacie" - Z kad Ty możesz o tym wiedzieć ? Jesteś jasnowidzem ? Cz po prostu wnioskujesz to z zachowania innych graczy lub Swojego ?

A Czarny Rynek nadal z bledami i brak wyposażenia za PB. ;)

9. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Ależ Panowie, po co takie ostre dyskusje? Nikt z nas nie ma wpływu na naprawę błędów, nam pozostaje tylko zgłosić błąd, o którym piszą gracze i czekać. Był weekend, wszyscy mają wolne i dotyczy to również informatyków. Podejrzewam, iż właśnie dlatego czekamy tak długo na naprawę. Niestety to nie jedyny błąd, który wkradł się podczas tej aktualizacji. Pozostaje nam wszystkim uzbroić się w cierpliwość.

SMOD_*Angua* i SMOD_Mróz lubią to.
  10. N.Y.G.U.$..

I o to chodzi.
    Wiec tymi optymistycznymi słowami zakończmy ta niezbyt przyjemna (dla obu stron) dyskusje.
    Ja ze swojej strony mogę wam tylko życzyć mniej takich forumowiczów jak ja i miłego moderatorowania.
    Pozdrawiam.

11. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Dobra polemika nie jest zła ;) Bardzo serdecznie pozdrawiam, zapraszam na forum i życzę miłej, "bezbłędnej" (chyba raczej niemożliwe) gry. ;)

12. N.Y.G.U.$..

Święte słowa "bezbłędnej" (chyba raczej niemożliwe) gry." :D;)

SCM_Spacja lubi to.
  13. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

super sprawa z 50 i 55 ale zrobcied tak zeby 55 nie musialy byc na poz 1 tylko 3 bo wiekszosc ma z eventow te armatki i nie podniesie na 5

14. I tu masz racje chociaz kto uszlachetnia 50f? :) Fajnym wyjsciem bylo by wprowadzenie na stale uszlachetniania 60f zamiast czekania kilku miesiecy ...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.