Działania przeciwko botom

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika budziczekxd, 4 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. budziczekxd

budziczekxd Okazjonalny autor

Jak dobrze wszyscy wiemy walka z botami w przypadku tej gry to jak walka upośledzonego dziecka rzucającego piaskiem w samochód. Proponuję aby w najbliższych eventów wprowadzić coś takiego jak np: Podczas bicia bota w połowie trzeba było zmieniać amunicję z jednej na drugą bo ta pierwsza przestaje zadawać uszkodzenia, albo wprowadzić cokolwiek czego bot nie robi, np przepływanie z jednej strony bota na drugą gdy ten się obróci co jakiś czas (można to wytłumaczyć że np. bot ma z jednej strony lepsze opancerzenie czy coś) Bo jak tak dalej pójdzie to ta gra faktycznie zejdzie na psy

Erdien lubi to.
  2. budziczekxd

budziczekxd Okazjonalny autor

Odzew na ten temat świadczy o tym że nikomu nie przeszkadzają boty w tej grze :/

3. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

jak tak to czytam to stwierdzam, że odpowiednio złożone boty / boty działające na innej warstwie (mówiąc boty pewnie masz na myśli boty działające na warstwie oprogramowania, a ja mam na myśli np bot działający na warstwie sprzętowej (tzw robot) albo na warstwie systemowej).
    Niestety jeśli chodzi o zwykłe boty wymagające zmiany zachowań/podatności na coś - wydaje mi się, że zachowanie tego typu raczej powinno być stosowane tylko przy admirałach (i tak właśnie jest).

Ostatnie edytowanie: 15 sierpnia 2019
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.