Dziedzictwqo pirackiej flagi

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika **pawel**, 19 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. **pawel**

**pawel** Wielki mistrz forum

Dlaczego jak zdobyłem ten przedmiot to nie zwiększyło mi miejsc na armaty? Od razu dodam, że nie posiadałem tego.

2. pucek782

pucek782 Młodszy ekspert

Przeloguj się,powinno pomóc

3. **pawel**

Ja to mam już tak od wczoraj

4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Czasem gracze nie zauważają ilości armat które im zostały po zakończeniu jakiegoś buffu. Bywa tak że mamy np. 500/500 ale gdy stracimy buff zostaje 500/490 i w momencie gdy dostajemy kolejny buff np. Piracka bandere znów mamy 500/500. I Pojawią się zagwozdka czy armaty dodlao do konta - odpowiedź brzmi tak dodało.

pucek782 lubi to.
  5. **pawel**

No u mnie nie dodało bo z debuffuf mam tylko przychylność królowej i królewską łaskę plus Najemnik 2 poz to mój stan w tym zestawieniu wynosi 583 armaty i żaden buff mi nie znikł bo od dawna żadnego dodatkowego nie mam oprócz tych wymienionych. Po za tym codziennie sobie sprawdzam ilość armat czy czasem coś nie znikło chłopcy okrętowi lub Najemnik, a jeśli któryś z buffuf spada to te wygaszone armaty przezucam do składnicy. Po pierwszym otrzymaniu przelogowalem mapę, później całkowicie mapę i stronę na nowo włączyłem i nic więc stwierdziłem, że poczekam do restartu i dzisiaj również bez zmian.

Ostatnie edytowanie: 19 sierpnia 2023