Sugestie Dzień Kaszteli

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika 3Maj..., 18 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Co wy na to ?

1. Tak

14 głos(ów)
    18,7%
  2. Nie

61 głos(ów)
    81,3%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Repering

Repering Młodszy ekspert

To ja mam troszkę lepszy pomysł, żeby ten dzień kaszteli był raz na miesiąc, bo czasami jest ciężko logować się codziennie, np nie wiem ktoś nie może wejść na grę w ten dzień (dni kaszteli) i znowu musi czekać 2-3 miesiące(a tak na miesiąc to mniejsza strata, bo miesiąc czekania).

2. BlackPearl§

BlackPearl§ Aktywny autor

W miesiąc ludzie pereł nie nazbierają, bo nie każdy potrzebuje 20-50k tylko 500k-1mln i więcej.

3. Całą luka w pomyśle jest taka że jak mamy Dni kaszteli to trwająone kilka dni, nie tylko jeden. Zdecydowana większość graczy loguje się jak nie codziennie to przynajmniej co 2-3 dni więc każdy spokojnie zdąży :) A jak ktoś mało gra to też mało żałuje bo nie zależy mu tak czy inaczej.

4. Repering

Repering Młodszy ekspert

Myślałem, że jest jak w innej grze przeglądarkowej Big Point'u, to dobrze że są 3 dni z rzędu.

A wiadomo coś kiedy będzie następny?

5. Jeszcze nie wiadomo kiedy będą. W zasadzie jakiś miesiąc temu były..

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 listopada 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.