dzien neutralnosci

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika ORPGRYF, 30 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. •§-Azizz-xxL-§•

•§-Azizz-xxL-§• Mieszkaniec forum

cytuje " a ja sie smieje z takich jak ty sam latasz po 2/x i topisz non stop nawet mam gdzies kilka skrenow jak namietnie3 topisz poczatkujacych
    poprostu nie macie jaj do walki z kims rownym wam wolicie latwe kilka pb na mapach 2/x niz walki wyzej i terz se odpowiedz na pytanie do czego te wasze podejscie doprowadzi " hmm hahaha mam 366tys pb wiec topie wszystko co spotkam a ze zbieram bony mieska lub skrzynki plywajac po wszystkich mapkach to jak spotkam 2lvl czy tez 3lvl mam mu darować bo co bo on się rozwija jak zaczynałem tu przygodę tez miałem pod gorke i nie będę inny dla poczatkujacych a co do screnow chcesz ze mna sweet focie daj znac ladnie się ubiore i sb rob zdjęcia wieszaj je nawet nad lozkiem ze taki i taki topi na 2/x jkach

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.