Dzien pirackiej...II

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Aga_Khan, 23 lutego 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

W glowce sie Madam poprzewracalo?
    Zapytalem to zamiast odpowiedzi jakies ni z gruchy ni z pietruchy "wroc"...
    Tak to do swych dzieci( o ile je masz) czy kogos z rodziny mozesz sie zwracac.
    Ponawiam pytanie:
    Co z dniem pirackiej?

Jak nie wiesz to sie nie udzielaj. Ja nie wiem wiec pytam.
    Oczekuje ni mniej ni wiecej jak merytorycznej odpowiedzi. Wiem ze to trudne slowo... wiec moze
    -"rzeczowej"

PS.

Ciekawe do czego przypiszesz mi moze obraze, badz naruszenie regulaminusa...:)

2. toj0

toj0 Zaawansowany

Grzeczniej bo nie rozmawiasz z kolegami z podwórka ;)
    Skoro jest jakiś problem z eventem to musisz się zgłosić troszkę wyżej, a mogę się założyć, że nie grasz na rosyjskim servie tylko szukasz wszędzie problemu by dokuczyć administracji takie jest moje zdanie i nie tłumacz, że tak nie jest bo to czuć ;)
    Na ang/ru forum nie mają takich problemów z eventem jak Ty. Musisz chwilę się uspokoić i poczekać aż się sytuacja rozwiąże popędzając osoby nic nie wskórasz xd

3. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

Skoro mowi sie A, to wypada powiedziec tez B...
    Skoro nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to prosze, nie wypowiadaj sie.
    Nie interesuja mnie problemy forum ang/ru, skoro jestem na polskim.
    Nikomu nie chcialem dokuczyc, a jedynie dowiedziec sie ocb...
    Jesli cos czujesz, to juz nie moja wina... Ja z Toba w jednym pomieszczeniu nie przebywam.
    I bardzo prosze... Nie pouczaj mnie... Dosc ze musze znosic fochy Madam zamiast otrzymac odpowiedz badz info ze;
    Nie wiemy, nie zostaly nam udzielone informacje. Jak tylko sie czegos dowiemy to przekazemy/oglosimy
    Gdybym taka odpowiedz dostal to zamknalbym dzioba, podziekowal i czekal...
    Cholera, nie w tej kolejnosci...:)

PS:
    Kolegami z podworka? Znaczy ja i Ty?
    Chyba Ci sie pod tym kapelusikiem cos pozajaczkowalo...:)

Ostatnie edytowanie: 23 lutego 2022
  4. toj0

toj0 Zaawansowany

Czytanie ze zrozumieniem się kłania i wpis "grzeczniej bo nie rozmawiasz z kolegami z podwórka" tyczył się Twojego bólu tyłka do Eviany :p Po prostu piszesz wysrywy na forum i każdy Ci to powie, ja wracając po 6latach na gierkę i szukając info o nowościach na forum to widziałem co drugi Twój post czepiający się administracji Xd A jesteś osobą kąśliwą i to widać która w głowie ma lipny plan działania bo już z góry sobie ustalasz odpowiedź jaka będzie Cię satysfakcjonować a jak Cię coś nie zadowoli bądź urazi potrafisz otworzyć X tematów o tej samej tematyce i dostajesz taką samą odp bądź temat jest zamykany a ty dostajesz PKT, a wystarczy uczyć się na błędach lecz nawet tego nie potrafisz xd Jak na moje temat można zamknąć i poczekać aż się wypowie guru serwera i tyle :)

5. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Problem zgłoszony. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.