Blad Dzienne misje

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika $†ӨӨΡМΔΠΠ, 14 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. $†ӨӨΡМΔΠΠ

$†ӨӨΡМΔΠΠ Czeladnik forum

Witam, po dzisiejszej synchronizacji dzienne misje nie zostały zresetowane o godzinie 12:00 w południe. Będzie jakiś dodatkowy restart lub zajmie się ktoś tym ?:oops:

2. Yawgmoth

Yawgmoth Okazjonalny autor

Ja też mam ten sam problem, może jakieś info czy wszyscy tak mają, cz tylko niektórym się to przytrafiło?

3. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Misje dzienne zostaną dopiero jutro zrestartowane.

4. $†ӨӨΡМΔΠΠ

czyli jeśli ktoś ma ostatni przedmiot do zdobycia przez dzienna misję do ukończenia testu pirata ma czekać jeden dzień dłużej przez Wasz błąd ?
    W tej grze nic się nie zmieni już chyba ehh :mad::(

5. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Niestety ale będziesz musiał poczekać do jutra, na restart misji.

6. Yawgmoth

Yawgmoth Okazjonalny autor

Ok, poczekać jeden dzień na misje to nie problem, ale mam bonusy wynikające z Członkostwa Tnących Ostrzy i przez ten fakt nie będę mógł korzystać z czegoś za co zapłaciłem. Wydaje mi się, że to nie jest w porządku wobec tych którzy taki pakiet posiadają.

7. dux-79pl-

dux-79pl- Zaawansowany

ci kturzy maja ten pakiet tez niemoga przyjac dziennych misji :) pozdrawiam

8. Kpt.Desperado

Kpt.Desperado Naśladowca mistrzów

Ciekawe czy szanowne BP zrekompensuje graczom swoją nieudolność z tymi synchronizacjami :mad:. Wciąż starają się coś poprawiać i naprawiać , a wychodzi wszystko na odwrót.:eek: Wzięli się już nawet za dział płatności:rolleyes:.Więc płaćcie szanowni gracze i płaczcie a BP zawsze coś spartoli. Pozdrawiam;)

9. rafmachal

rafmachal Młodszy ekspert

Spokojnie dadzą misje o 5 w nocy pewnie :p
    Więc musimy jak ktoś chce misje zrobić to o 5 pobudka i misje na korony levelowe czy tam jakie macie i ogień :p

10. $†ӨӨΡМΔΠΠ

wiem że o 5 jest restart rano ale dlaczego akurat misje mają dodać wtedy ?

11. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Misje zostały zrestartowane, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.