DZIENNY RESTART

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jabbar123, 10 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jabbar123

jabbar123 Młodszy ekspert

Ta gra jest jakas smieszna restart jest o godzinie 19 a juz o 18 nie mozna zalogowac sie na mape morza. Kto to wogole wymyslil i co ja mam teraz godzine czekac az laskawie wejde w gre? Nie dziwie się czemu tu graczy zamiast przybywa to ubywa haha .Dramat

2. -Johny_Bravo-

-Johny_Bravo- Mieszkaniec forum

Raz kiedy to pisałeś była 18:20 a nie 18 :D Dwa to nie jest dzienny restart bo ten będzie kilkanaście minut przed 19 więc to oni coś kombinują, może naprawiają pojawiania się botów jak wpływa się w kordy bo się nie pojawiają. Także luzuj :D

3. jabbar123

jabbar123 Młodszy ekspert

Gościu od 18 nie można się zalogować myślałem ze to wina internetu a to wina restartu . Nie wszyscy maja czas siedzieć i czekać godzinę żeby wejść na mapę morza czaisz?:p

4. -Johny_Bravo-

-Johny_Bravo- Mieszkaniec forum

Gościu ja jakoś się zalogowałem chwilę przed restartem :D

5. Aga-Khan

Aga-Khan Aktywny autor

to wchodź na mapę o innej porze...:)

6. -Poszǔkiшаny-

-Poszǔkiшаny- Aktywny autor

Naprawili błąd z pojawieniem się botów w misjach

7. adax75

adax75 Mistrz forum

To co teraz będzie mi ktoś dyktował o której mam się logować ? Chyba ktoś się niezbyt dobrze czuje.

8. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Jak ktoś już wyżej wspomniał, nie był to zwykły dzienny restart, tylko niezapowiedziany. Temat tutaj zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.