Dziesiąte urodziny – Impreza Dekady, rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 16 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nabro02

Nabro02 Czeladnik forum

W pierwszej misji jest <Ubij potwory Tort Urodzinowy 1 szt> , 5 mln hp jest w którejś z kolejnych; tak czy owak nie zalicza. Dziękuję za zainteresowanie problemem :)

2. kemoT

kemoT Książę forum

Hehe, też zrobiłem pierwszego dnia ten sam błąd co Ty. Tutaj nie chodzi żeby ubić tort który pływa jak bot, tylko ten który bije się z harpunów jak potwory ;)
    <Ubij potwory Tort Urodzinowy 1 szt>

3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

dam wam sugestie i przekazcie ja wyzej zabierzcie te mini mapke sobie spowrotem wstyd !

4. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

W pierwszej misji trzeba było ubić prezent urodzinowy nie tort ;) Troszkę podobne nazwy prezent urodzinowy, prezent niespodzianka, tort urodzinowy, można było się pomylić ;)

5. kemoT

kemoT Książę forum

A co z nimi jest nie tak? Jeszcze na nie nie wchodziłem więc nie wiem jak to wygląda.

6. Nabro02

Nabro02 Czeladnik forum

2016-03-21 06:53:16
    Zatopiłeś statek pirata Tort urodzinowy.
    2016-03-21 07:44:16
    Otrzymałeś perły (ilość: 10000).
    10'000 Perły
    Dodam, że w międzyczasie zresetowałem kompa, ale dalej nie wiem gdzie tkwi przyczyna; czy serwer ma takie opóznienia w naliczaniu nagród? :)

Faktycznie blokada umysłowa- pomyliłem dwie rzeczy, wolno się śmiac :); za dużo SF ?,potrzebny odpoczynek?

/*
    Post pod postem, proszę używaj opcji edytuj.
    MOD_Tesla

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 marca 2016
  7. kemoT

kemoT Książę forum

JAk ukonczyc Krakena, ubiłem go i nic sie nie stalo, boty nadal pływały, ubiłem kolejną mapkę pojawił sie znowu kraken i tope dostałem, o co tutaj chodzi?

8. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

W dzienniku pokładowym wpisy pojawiają się z około 1 minutowym opóźnieniem z tego co zauważyłam. Ta nagroda była za zaliczenie misji, może dopiero wtedy oddałeś ją u zleceniodawcy i dlatego nagroda została dopisana tak późno?

9. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Ktos rozwiazał problem ściągnięcia tego Hindenlurcha do macek ? Pozostale 2 fale mozna zrobic w miare szybko ale z tym mam mały problem :cool:
    I czy jest limit wejśc na tą mapkę ? bo teraz np wogóle nie chce mnie wpuścić ani na treningową ani na zwykłą:cool:

Ostatnie edytowanie: 21 marca 2016
  10. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

1. Zbijamy macke po lewej stronie >> zabijamy krakena .
    2. Zbijamy macke po prawej stronie >> zabijamy krakena.
    3. Zbijamy ostatnia macke >> strzelamy do Hinderburga on plynie do nas my uciekamy i ustawiamy go na mackach chroniacych krakena, on zabija te macki a my mozemy zabic krakena.

Robiac w tej kolejnosci mamy zagwarantowne odradzanie sie hinderburga, bez koniecznosci chronienia go przed grbby :D

Jedynym ograniczeniem jest ilosc posiadanych przez Ciebie herbów ktorymi placisz za wejscie na mapke krakena. Kazde wejsce na mapke jest drozsze od poprzedniego.

SCM_Mruczuś lubi to.
  11. -_TROPICIEL_-

-_TROPICIEL_- Naśladowca mistrzów

tyle męczarni z mapa grupową, a za nia tylko 22k pereł, mam nadzieję że to błąd i go naprawia :(

12. ___Adrian___

180-220k perel.

13. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Jedynym ograniczeniem jest ilosc posiadanych przez Ciebie herbów ktorymi placisz za wejscie na mapke krakena. Kazde wejsce na mapke jest drozsze od poprzedniego.
    [/QUOTE]

Ale wejście na treningowa jest bezplatne a też mnie nie wpuszcza :confused:

14. -_TROPICIEL_-

-_TROPICIEL_- Naśladowca mistrzów

tak to zrób i zobaczymy ile dostaniesz, bo ja zrobiłem i tylko 22k dostałem

15. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

to z krakenem to nie mapa grupowa tylko mini gra

16. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

nie tylko ty:(pewnie blad jakiś:/ nawet podzielić na 5 nie wyszla by minimalna gwarantowana. ale zastanawiam tez jakim cudem ludzie w 8 sekund skończyli to

17. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

czy ktoś powie dlaczego po zrobieniu grupowej nie wywala z mapy ?

co do pereł z grupowej zapomnieli wspomnieć ze nagroda 180-220 jest dzielona na 5 graczy :)

Ostatnie edytowanie: 21 marca 2016
  18. Kяzуś

Kяzуś Aktywny autor

A jaki jest sposób na perfekcyjne przejscie mapy krakena?

19. ___Adrian___

Jest to bąłd wyswietlania :) Robisz w 20 min a zapisuje Ci kilka sekund.

20. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Mógłby ktoś wypisać kolejność bicia tych krakenów do wykonania tej minigry w stylach: perfekcyjny, dobry oraz przeciętny?
    Z góry dziękuję.;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.