Dziesiąte urodziny – Impreza Dekady, rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 16 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

ja biłem z pustaka od lewej potem prawy a potem ten na samej górze i nie korzystałem z pomocy pomocników

2. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

Wynik przyzwoity -2500 kul - zaczynamy minigrę od górnej macki
    Wynik znakomity -5000 kul - zaczynamy minigrę od lewej macki
    Wynik perfekcyjny - 10000 kul - zaczynamy minigrę od prawej macki,potem lewa i górna.
    Nie trzeba się spieszyć , najważniejsze by nie dać się zatopić.
    1Macka(prawa).Graby gryzą mało więc można stać przy Krakenie i nimi się nie przejmować.
    2Macka(lewa).Wyskakuje 10 kół , uciekamy z nich, stajemy strzelamy do Krakena , a graby niech sobie gryzą:D
    3Macka(górna).Podprowadzamy tą kapustkę:p( Hindenlurcha) tak jak kiedyś misja z Syreną była.Jego koło to jedyne prawdziwe zagrożenie.Jak dostaniesz strzał stojąc w nim dostaniesz 500000 w plecy:DJak to zrobić?Strzał do niego i uciekasz.Dopóki do niego strzelasz on za Tobą płynie. Podprowadzenie polega na tym by strzelić, on idzie za tobą więc ty kierujesz się na macki Krakena.Jak on napłynie na macki przerywasz do niego strzał a on się zatrzymuje i strzela do macek po te 500000 które są w jego kole.
    Z tym jest najwięcej zabawy bo graby gryzą tym razem kapustkę.Możesz zbić np ze 2 graby żeby udało się ją podprowadzić na macki.Jak już macki dostają to ty możesz strzelać do grabów wtedy kapustka dłużej przetrwa.
    Można też na dole mapy stanąć i się repnąć, jak ktoś potrzebuje.
    Powodzenia.;)

3. Globetrotter™

Globetrotter™ Stały bywalec

trzeba strzelać z pustaka bo jak się go zatopi to wraca i za Tobą nie płynie (Hindenlurcha)

4. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

ten pomocnk ma stanowczo za malo hp

5. .kosek.™±™

.kosek.™±™ Młodszy ekspert

Dobrze piszesz, ale jedna podpowiedź, aby nie było problemu z ubiciem trzeciego krakena czyli tego na górze, to wystarczy zbić mu 99% hp i zostawić go, nastepnie ubić prawego krakena do końca, potem lewego i jako ostatniego dobijamy tego na górze i gitara :) powodzenia

URWE.CI.USZY i _dzidek*_ lubią to.
  6. the_cleaner-

the_cleaner- Zaawansowany

Jakie trzeba miec wartosci na statku zeby przejsc ta mape krakena?? bo wszedlem 2 razy i jak bym nie zaczal to przegrywam nie rozwalajac zadnego krakena:(

a i jesli mozna by bylo prosic o spis nowych misji od alka oraz odpowiedz na pytanie czy jesli zabije tylko jednego krakena to dostane jakas nagrode

7. Globetrotter™

czy w skrzyniach jest amunicja krakena?

URWE.CI.USZY lubi to.
  8. Nie ma. Amunicję można zdobyć tylko z mini gry.

9. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

dostaje sie juz 180k cz nadal 22?

10. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

aby dostac sie na mape grupową trzeba tezeusza ubić a jest on nie oplacalny czy istniee mozliwosc nabycia go w inny sposób ?

11. Główna nagroda 180k - 220k jest do podziału na cała grupę.

Herby magiczne można dostać tylko z Tezeusza (1 herb jest także z misji).

12. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Tak :) mozna go ukraść ;):p:D

13. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

ok a z które misji bo szukałem i nie widze nigdzie

14. Pantzer

No nie wchodziłem aż w takie szczegóły:D
    To co napisałeś jak najbardziej się zgadza.
    Zaczynamy od górnej macki.Potem spokojnie podprowadzamy kapustkę , graby nam w tym nie przeszkadzają :D co było najgorszą częścią. Po zbiciu macek górnego Krakena możemy, jak zaproponowałeś zbić mu 99% , ale nie musimy go ruszać w ogóle aż do końca.Wracamy do prawego.Po zbiciu macki graby zamiast do ciebie zajmują się kapustką aż do końca gierki, więc na spokojnie bijesz prawego Krakena.Potem drugiego uważając tylko na koła (graby cały czas przy zielonym)I na koniec bijesz lub dobijasz górnego Krakena.
    Na luzie , myślę że słabsze statki też sobie poradzą ,zawsze mogą się repnąć. Tylko uważamy na koło kapustki!!!
    Pozdrawiam

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  15. the_cleaner-

4 razy pod rzad zabity przez kapuste:( zeby ja minac to chyba trzeba ta mape oplywac na okolo bo za kazdym razem grawitacja kapusty wciaga ten statek nawet jesli zaznaczam inna drogr;/

16. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

uwaga uwaga :D Krakeny sie reperuja po 5 minutach :D

17. the_cleaner-

a u te kola z lewego krakene po pewnym czasie tez zmieniaja miejsce

18. Globetrotter™

a czy za tezeusza są perły?

19. Pantzer

Nie wiem czy wszyscy zauważyli , gdy podprowadzamy kapustkę ona zatrzymuje się jakby z opóźnieniem (założę się że to jest zrobione celowo:D) trzeba zachować jak największą odległość od koła i wziąć pod uwagę właśnie to że po wyłączeniu strzału koło jeszcze się trochę przesunie.Można sobie wspomóc , zasięgiem lub Sokolim Okiem ( tak myślę bo nie potrzebowałem:D)
    Przy lewym Krakenie koła się nie przesuwają ,po prostu wyskoczy 10 i one zostają w miejscu ale ciągle działają !!!nawet po ubiciu lewego Krakena.
    No i skoro Kraken się repie znaczy najlepiej ubić całego Krakena górnego na końcu:D
    No chyba już wszystko co można wymyślić :p
    Powodzenia.

20. the_cleaner-

wyobraz sobie moje zdziwienie gdy jedna zmienily swoje miejsce

a i dodatkowa kapusta ma jakies czas swojego zycia pozniej zbija i pojawia sie ponownie wiec nie zdziwcie sie jak ja podprowadzicie do macek i ona zniknie

a i czasami nie mozna sie zreperowac taki bonus po prostu naprawa sie nie zalacza tzn slychac dzwiek jaki jest normalnie podczas naprawy ale nie dziala

Ostatnie edytowanie: 21 marca 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.