Dziesiąte urodziny – Impreza Dekady, rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 16 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Z Tezeuszy nie ma pereł, dostajesz jedynie za nie PD, oraz pojawia się 5 mięsek ośmiornicy, z których otrzymujesz magiczne herby ;).

2. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Najlepszy sposób moim zdaniem :) też tak robiłem ;)

3. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

wem jaka jest glwna nagrda a wiem ile perel dostal za a mape i t nie bylo 180 tyko 22k wiec naprawili to juz czy nie?

4. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

Koła nie zmieniają miejsc.Wyskakują sukcesywnie do 10 .Jeśli ci wyskoczyło "kolejne" tzn że wcześniej jeszcze nie było 10.
    Naprawa ci się nie włączała bo działała jeszcze trucizna z macek. Musisz wyjść z ich zasięgu i odczekać.
    Proste , nie ma tu żadnych spisków:D a jak coś zrobimy komisje.:D

5. Globetrotter™

Globetrotter™ Stały bywalec

no i znów stare, dobre lost connection

6. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

To nie jest błąd z nagrodą za mapę grupową, grupa otrzymuje 180-220k pereł, czyli 5 graczy może maksymalnie otrzymać 44k pereł, nagroda bardzo zależy od ilości HP Statku Skarbów, im ma mniej punktów życia tym mniej pereł otrzymasz jako nagrodę końcową ;).

7. emsi20

ale 180k na 5 to nie jest 22k

8. Jak przed końcem wyrepiesz bocika Statek Skarbów do full to dostaniesz więcej :) Wtedy np 200k na 5 osób daje po 40k pereł :)

9. the_cleaner-

the_cleaner- Zaawansowany

CO do twojej teori na temat kol wlasnie ja mialem przyjemnosc sprawdzic. Zabilo mnie 9 ktore sie pojwailo i tak wczesniej bylo ich 10 ale zaczely znikac i pojawialy sie nowe. widocznie jak zabijesz krakena to wtedy juz nie zmieniaja pozycji

10. emsi20

a to panie szkoda regenerek:p

11. A to jak już wolisz :) ja wolę jednak perełki zarabiać niż regenerki kisić :)

12. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Komu szkoda to szkoda ;) tak z milion to moge spokojnie wystrzelac i jeszcze sporo zostanie ;):p

13. emsi20

biorac pod uwagę zużycie regenerek lub kul atakując bota mi to się nie kalkuluje:)

14. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

Wprawdzie na SF dzieją się różne rzeczy ,ale chyba nie mamy podstaw co do tego że sądzić że każdy ma inne misje:D
    Moja teoria jak to nazwałeś ,jest opisem tego co ja mam na Krakenie.Zauważyłem że małe poruszenie się koła dotyczy tylko koła z kapustką w punkcie jej startu.Dzieje się tak gdy Grabby "zjedzą" jednego i kolejny pojawi się z małym przesunięciem.Koło "wyśrodkuje" się na niego stąd pewnie efekt przesunięcia.
    Co do 10 kół.Powiem tak; biję pustakiem ,za każdym razem ,przesuwam się z koła które się pojawi.Robię tak nawet w taki sposób by łatwiej było je policzyć:p. Za każdym razem pojawia się 10 kół i po nich na spokojnie kończę Krakena stojąc w miejscu. Więc nie ma tak że koła się przestają pojawiać dopiero po jego ubiciu.Nie zbijesz go szybciej niż wyskoczy 10 kół (pustakiem).Zresztą jak zabijesz Krakena to ta część gierki po prostu jest skończona.Przechodzisz do następnego.
    Być może doliczasz do tego koło "zielonego".
    Tak czy siak "przejście" prawego i lewego Krakena to pestka.Trudność była tylko z górnym, ale zbijając najpierw macki z niego bez uruchomionych Grabbów łatwiej naprowadzać kapustkę żeby ona zbiła macki górnego Krakena.
    Jedyna trudność to ciągle trzeba uważać na to by przy naprowadzaniu nie zostać ustrzelonych w kole kapustki.
    Całość mi zajmuje ok 10 minut i to z repką żeby niepotrzebnie nie marnować amuletów.Jak ktoś potrzebuje może się repać więcej razy.

Ostatnie edytowanie: 22 marca 2016
  15. maciekk

maciekk Okazjonalny autor

Iwent chwilami słaby. Za mała różnorodność nahgród w skrzyniach i prezentach. Nie podobają mi sie niektóre misje np grupowe ogrywanie jakiegoś rekina. Te programy co używają oszukujący gracze to nawet marduki biją oprócz zbierania, przeszkadzają iwent nie iwent kradna perły i inne

16. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

świetnie że są takie osoby :D

17. Errew

Errew Hrabia forum

to zes zaszalal i duzo dostal bo ja za ta smieszna grupowa mapke dostalem 1 perle a podobno minimum to 180k / 5.
    ta mapka to porazka przy koncu zamiast repac statek skarbow to go topia i po nagrodzie. nawet te krakeny sa 100% lepsze mimo kiepskiej nagrody bo mozna z pustaczka no i nikt nie popsuje tobie zabawy zebys nic nie zarobil

18. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Bo trzeba zebrać odpowiednią ekipę ;) a nie wchodzić z byle kim :p
    Marnujesz tylko te herby jeśli tak robisz;)

19. Errew

Errew Hrabia forum

ech no tak ludzie z lapanki a myslalem ze zlote blachy o czyms swiadcza herby i tak zdobywcze od wroga ktory mnie topil wraz z hitem za tezeusza wiec tylko pd sobie uklepal:D

20. Globetrotter™

Globetrotter™ Stały bywalec

lipa ciężka ta mapka z rekinem

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.