Dziesiąte urodziny – Impreza Dekady, rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 16 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adax75

adax75 Mistrz forum

A ja z innej beczki : jak impreza dekady to może by jakieś kody dali , bo widzę że zapomnieli że przy eventach takie coś było :p

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

a nie wystarczy ci fala banow ja to wole od kodow :) :)

3. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Po co ci kod jak masz codzienne misje i duzo amunicji mozna dostać

4. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

hihi najlepiej niech dadzą kod na nieśmiertelność i będzie dobrze podam wam kody do sapera xyzzy shift i enter :D hehe macie miłej zabawy :D

5. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

2016-03-23 08:53:18
    Otworzyłeś tajemniczą skrzynię.
    2016-03-23 08:53:10
    Otrzymałeś 19065 x Amunicja Konfetti.
    2016-03-23 08:53:10
    Otrzymałeś 2 x Promieniujące dusze.

6. adax75

adax75 Mistrz forum

Tobie widzę wiecznie coś nie pasuje , nie pasi nie udzielaj się .A podać to możesz , koniowi wody:D

7. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

a czy mi coś nie pasuje ? dadzą kod to będzie nie dadzą nie będzie proste co wam to da ze piszecie na forum czy do CM by dali kod ? to jest problem techniczny ? wątpię.. a co do konika to powiem ci lubię jak mój konik jest napojony :)

a propo kodzika.. to dawali coś podobnego w postaci 100 rakietek 10k konfetti i towarzysza zupełnie za darmo :)

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2016
    Alferr lubi to.
  8. Preze$PL[*]

Preze$PL[*] Młodszy ekspert

napisze ktoś uprzejmy misje z alleksandra i nagrody za nie a poza tym na global ameryka lost conetion

9. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

10. sylwek665

sylwek665 Czeladnik forum

a ja bym sie chetnie dowiedzial jakie nagrody sa za ranking czasowy bo ten spis nagrod niEzbyt pasuje do zadania chyba ze z 5 osob ma dostac tylko 1 design ktora wpadnie na 1 miejsce albo ja czegos nie rozumiem

11. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Za ranking drugiej fazy tylko pierwsza osoba dostaje design.

12. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Ale problem jest w tym że tam pierwszych 5 miejsc ma ten sam czas ;) bo jest to po prostu ta grupa razem grajacych która ten czas zrobila :) to dlaczego ma dostac tylko ten którego ustawilo na 1 miejscu a pozostalych 4 którzy grali razem z nim nic nie dostanieo_O

13. ___Adrian___

Pierwsze miejsce jest jedno :) Jest tylko 5 miejsc z takim samym czasem. Nagordy sa za miejsce nie za czas.

14. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Ale to 1 miejsce jest przydzielane losowo rozumiesz o_O albo wg alfabetu czy tam jakos inaczej o_O jeśli gra razem cala grupa to cala grupa na to 1 miejsce zapracowala powinni dostac wszyscy:)

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2016
  15. ___Adrian___

Niestety nic na to nie poradzimy ;/

16. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

No my nie ;) ale np ekipa mogla by zwrócic uwage komu trzeba ;) ze troche to jest niesprawiedliwe wzgledem pozostałych czlonków tej grupy;)

17. TRYTON

TRYTON Okazjonalny autor

Wydaje mi się że wszystkie 5 osób otrzymają design, to najbardziej logiczne wyjście z tej jakby nie patrzeć oczywistej sytuacji ;) W końcu nikt nie był by w stanie zająć pierwszego miejsca w pojedynkę, by to osiągnąć na mapie musi być zgrana ekipa co z pewnością zostało przewidziane :p
    Design jak najbardziej należy się całej grupie tu chyba nikt nie ma wątpliwości ;)

Ostatnie edytowanie: 24 marca 2016
  18. sylwek665

sylwek665 Czeladnik forum

owszem 1 tylko ze 5 osob ma ten sam czas czyli logicznie myslac te 5 osob powinno dostac taka sama nagrode a nie rozne tak jak to bylo gdy byl zolw bodajrze:) wiec lepiej niech ktos z ekipy sie wypowie na ten temat jakis zdolny BA czy cus bo to paranoja jakas bo dlaczego maja rozne nagrody dostac skoro zrobili to samo i w tym samym czasie chyba ze jak juz sie nie raz zdarzylo ze czegos braklo w ogloszeniu albo bylo zle przetlumaczone albo cos tam cos tam

19. Adek[PL]

Adek[PL] Młodszy ekspert

2016-03-24 11:17:21
    Otrzymałeś perły (ilość: 190987).
    190'987 Perły
    2016-03-24 11:17:20
    Zatopiłeś statek pirata Krwawa Płetwa.
    2016-03-24 11:15:57
    Skorzystałeś z przedmiotu Amulet Agwe.
    2016-03-24 11:14:38
    Skorzystałeś z przedmiotu Amulet Agwe.
    2016-03-24 11:13:35