DZIŚ FINAŁ MŚ

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *tito031977*, 13 lipca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *tito031977*

*tito031977* Czeladnik forum

Mam takie pytanko dziś finał mś czy bp choć raz da zarobić nam czy tylko będzie zerkało do własnej kieszeni? a nie do naszych dziś gra niemiecka ekipa więc bp mogło by się postarać raz na 4 lata i dać nam zarobić.

2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Przecież idzie zarobić choć by bijąc samych uczestników/finalistów-->

2014-07-13 13:52:32 Otrzymałeś perły (ilość: 1704). 1'704 Perły
    2014-07-13 13:52:32 Otrzymałeś 3158 x Piłkarskie kule specjalne.
    2014-07-13 13:52:32 Otrzymałeś 77812 PD (punkty doświadczenia).

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 lipca 2014
  3. Nie wspominając o championach gdzie jeszcze więcej można zarobić pereł jak i kryształów. A od jutra powtórkach freedomów.

4. OPUSZCZONE_PORTY

OPUSZCZONE_PORTY Aktywny autor

jutro freedomy?

5. †DoMаNeK.†

†DoMаNeK.† Młodszy ekspert

Podobno od 24, ale zobaczymy ;)

6. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Od zarabiania jest BP, my jako gracze jesteśmy od grania i kupowania ewentualnie marnowania wielu godzin :p

7. Voldemorth

Voldemorth Czeladnik forum

Trochę dziwi mnie Wasze zachowanie. Od kilku miesięcy WSZYSTKIE eventy są opłacalne. A tu jakieś teksty, że BP mogłoby dać zarobić. Na aktualnym evencie nawet małe statki zarabiają na championach. Mam nadzieję, że ten stan rzeczy utrzyma się jak najdłużej. Kto pamięta lata 2010-2012 wie jak mogą wyglądać nieopłacalne eventy :)

SMOD_Leonardo i MOD_Kali lubią to.
  8. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Event mistrzostw swiata sie zakonczyl, aktualnie do jutra godziny 23:59 cieszymy sie Freedomami no i eventem zemsta kalipso :D

9. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Te wydarzenia już za nami - kolejne przed nami. Temat - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.