Dziwny efekt w narozniku mapy

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Aga_Khan, 29 marca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

Juz dosc dawno temu zauwazylem wystepowanie niekiedy dziwnego efektu w lewym gornym narozniku mapy morza. W bractwie nikt jednoznacznie nie umial mi wytlumaczyc co to takiego, to w koncu postanowilem zapytac i tutaj.
    Jest to niekiedy taki zolty/zloty kotylion z liczba bodajze 15 lub widoczny efekt jak przy ostrzale mimo ze nie ma tam zadnego celu, badz tez ten efekt krazacej blystki jak przy statkach na mapach 31-40.
    Pytam z ciekawosci.

Pytanie zadane, wracam klepac potworki...;)

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Wrzuć zdjęcie jak to wygląda.

3. igI*POLAND*

igI*POLAND* Forum Pro

Też to widziałem i wiem co to jest. To jest odznaka za 15 lat gry, wygląda to tak jakby ktoś statkiem wpłynął poza mapę i wystaje tylko odznaka. Inna sprawa że na tym serwerze nikt takiej odznaki posiadać nie powinien...

4. To jest tak jak przy zmianie mapy - przez chwilepokazuje sie najwyzsza posiadana ranga. Mnie bardziej dziwi w lewym gornym rogu mapki czarny prostokat, ktory znika dopiero po zamknieciu mapy morza krzyzykiem i uruchomieniu gry ponownie.