Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ..PolishTerrorist.., 28 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

zapomniałem hasla do poczty i jak moge ja zmienic?

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Kazda poczta posiada system odzyskiwania hasła dostępu. Zalecam zadzwonic do operatora poczty i po kilku latwych pytaniach potwierdzajacych ze jestes jej właścicielem odzyskasz dostęp do konta email.

3. ..PolishTerrorist..

no tylo jak ja zakładałem konto 5 lat temu i na poczte wchizłem ostatni raz z 3 lata temu i nie pamietam nic;/

4. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

To nic, zadzwon do operatora - zapytaja Cie skad sie logowales, jaki nr tel byl przypisany do konta, jakie adresy mail byly w zapisane w Twojej liscie itp. To jest najprostsze i najszybsze rozwiązanie.

5. [Paździoch]

[Paździoch] Czeladnik forum

jak ja nw jaki nr tel był tylko jaki login

6. W takim wypadku jak dla mnie to trochę można to ująć za dziwne pytanie..Można pomyśleć że nie mają nic chciałbyś konto odzyskać..a tak to by można było skraść konto..więc skoro nic już nie pamiętasz..login jest niepoprawny to wątpię w sukces sprawy..Ja mam tak samo konto par lat gdzieś już stoi a ja nie pamiętam i kicha;/

7. ..PolishTerrorist..

znaczy login do poczty znam ale nie znam hasła i tego nr tel co sie tam podawało

8. a hasło pomocnicze?

9. ..PolishTerrorist..

z tym tez bd problem. a takmam problem z mapka morza nw jak ja naprawic, zaraz screna wrzuce

http://scr.hu/45w1/nfugy
    jak tego czrnego paska sie pozbyc u góry?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 grudnia 2014
  10. Żeby się go pozbyć spróbuj dodatek do przeglądarki zainstalować "adobe blocker" on blokuje reklamy i nie powinno wyskakiwać już

11. ..PolishTerrorist..

ale wczesniej nic takiego nie wyskakiwało,. moze cos w filtrach czy cos?

12. prawdopodobnie instalowałeś coś i przy tym się to przypałętało..zobacz panele sterowania>programy(odinstaluj programy) > daj od najbliższej daty do dzisiejszej i zobacz co się zainstalowało a czego tak naprawdę nie chciałeś i usuń to i daj znać czy dalej to jest

13. ..PolishTerrorist..

Nic nie pomaga. i to te reklemy nie tylko na seafight wysakuja lecz na akazdej stronie www. wiec nie wiem co to jest jakis wirus czy co?, wczoraj wieczorem to mi sie stało, takto wszystko ok było :(

A tu jeszcze screen z stronys sartowej seafight
    http://scr.hu/45w1/d335i

Ostatnie edytowanie: 4 grudnia 2014
  14. Tak jest to rodzaj wirusa..proponuję tym razem zainstalowanie programu YAC (Yet Another Cleaner) jest chyba za darmo..a jak nie to darmowa czy próbka wystarczy:) i przeczyścić nim cały komputer i usunąć wirusy

15. ςzคгภץฬเςђєг[ยק]

ςzคгภץฬเςђєг[ยק] Naśladowca mistrzów

wez cos zrob se z tymi reklamami jest program który je blokuje

16. ..PolishTerrorist..

dzis wieczorem dopiero wezme sie za to bo czasu nie mam

17. Czy coś jeszcze w tym temacie?
    Temat stracił swą aktywność tak więc można go zamknąć?

18. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Nadal brak aktywności - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.