Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika piraci1324, 17 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. piraci1324

piraci1324 Czeladnik forum

Mam poważny problem z e-mailem. Sytuacja wygląda tak: Grałem w tę grę w 2011 lub 12 i do zarejestrowania się, użyłem e-maila. Miałem z poł roku przerwy, postanowiłem wrócić do gry. Gdy wszedłem, okazało się, że mam niepotwierdzony e-mail, a za potwierdzenie dostanę cenne przedmioty.nI tu pojawia sie problem, do rejestracji uzylem innego maila, ktorego juz nie uzywam, a nie moge go juz zmienic :/ Do tego maila mam, dostęp, bo mam do niego skrót (Poczta systemu Windows). Ale za Chiny nie pamietam hasła, jest ono wymagane do potwierdzenia. Nie chce zmiany konta, tu mam duzo rzeczy... czy te przedmioty mnie ominą?

2. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

A próbowałeś opcji przypominania hasła?

3. piraci1324

piraci1324 Czeladnik forum

Ale mi nie chodzi o to, że nie mogę wejsc, tylko, że nie mam jak potwierdzić e maila, wiec nie dostane kul voodoo :/ a przy okienku potwierdzania nie widze opcji zapomnialem hasla

4. Chodzilo jej o opcje przypominania hasla do Twojej poczty mailowej - tam odczytasz potwierdzenie maila.

5. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Czekaj...nie pamiętasz hasła do konta tak?
    W takim razie zanim się zalogujesz do gry, skorzystaj z opcji przypominania hasła. Wtedy na maila dostaniesz wiadomość i jak już będziesz znać hasło, to będziesz mógł wpisać je przy potwierdzeniu maila.
    A jeśli chodzi o hasło do poczty, to tak jak napisał kolega wyżej. Przypomnij hasło i będziesz mógł odebrać maila z potwierdzeniem.

6. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

piraci1324 czy problem został już rozwiązany?

7. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Brak aktywności w temacie, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.