Efekt świeczki

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika *HMS^VICTORY*, 10 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

Proponuje by zlikwidowali efekt świeczki jest zbędny.

2. TRYTON

TRYTON Okazjonalny autor

Mi się osobiście podoba ;) Nie zgodzę się co do tego że jest on zbędny, w końcu pokazuje zasięg jej działania :p

Duszek i SMOD_Mróz lubią to.
  3. SowQa

SowQa Okazjonalny autor

zasięg.. hmm.. Pokazuje jak pokazuje ale jak postawi się po 10 świec i przy bocie postawi 30 osób x 10 świec, to wiecie jakie lagi?? Już przy 3 świecach zaczyna mape lagować .. Niech zrobią coś co nie wpływa tak na FPS w grze to może zostać ja osobiście na chwilę obecną jestem też za usunięciem tego, gdyż kiedyś nie było problemów.. Każdy stawał w jednym miejscu albo w pobliżu i stawiali świece pod koniec bota a teraz płacz bo nie wiesz jaki zasięg.. Postaw świece to zobaczysz dokąd sięga obecne kółko i już będziesz znał odległość ..
    Więc tak jak mówiłem jak zrobią coś co nie będzie tak wpływało na FPS'y w grze to nie ma problemu, bo zupełnie mi to nie przeszkadza.. Obecnie jestem za usunięciem ponieważ przy admirałach czy wojennych jak odbijają wyspę jest z "70" elit na mapie i 5 osób postawi świeczke to już zaczyna lagować..
    Pozdro :)

4. xpermus

xpermus Aktywny autor

ale ile PE leci :) , dzięki świeczką PE idzie o połowe szybciej :D , a nawet podczas walk tytanów , maksymalnie to około 6-7 świeczek na raz widziałem , no lagi troszeczkie są :( , ale bez świeczek o dobrym miejscu w lidze trzeba zapomieć , a i tak niewiele graczy ma je w ogromnych ilościach

5. Errew

Errew Hrabia forum

pe z swieczek chyba pd ?

6. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Zdaje się że masz na myśli raczej zimowe światełka jeśli chodzi Ci o bonus wliczany do punktów elitarnych :)
    Świeca daje bonus procentowy względem punktów doświadczenia
    ;)

7. xpermus

xpermus Aktywny autor

a to przepraszam , nie wiedziałem

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.