ekipa

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika s_nastar, 4 maja 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. s_nastar

s_nastar Młodszy ekspert

Chcialbym dołączyc do ekipy , gdzie nalezy aplikować :) ?

2. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

3. s_nastar

s_nastar Młodszy ekspert

Admin bądz jakis tester gry mnie interesuje aby moc wylapywac bociarzy i rodawać de bufy. Trzeba przejsc proces bycia moderatorem czatu bądz forum ?

4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Jeżeli chcesz mieć na to wpływy musisz zostać pracownikiem bp:

https://www.bigpoint.net/careers/

Żaden tester czy BA Nie ma wpływu na boty.

5. s_nastar

s_nastar Młodszy ekspert

Witam czy jest możliwość dla państwa charytatywnej pracy w formie testera gry/admina ? Mam na mysli uzdrowienie gry poprzez eliminacje graczy uzywających boty. Mam sporo czasu i mogłbym ich rzetelnie wyłapywać. Jestem graczem z wieloletnim stażem i znającym opinie znacznej większości graczy z seafighta i team speaka. Proszę o odzew , gra chyli się ku upadkowi i bez naprawy niebawem wieszczę zamknięcie. Kieruje mną idea , sentyment i zwykła uczciwość. System antybotowy jaki państwo implementujecie nie jest dość dobry i wielu oszustów wciąż pływa. Wielokrotne zgłoszenia do pomocy technicznej nic nie pomagają i są zbywane. Taki stan rzeczy trwa już od lat. Opinia ludzi jest taka że sami państwo jako firma tworzycie wspomniane programy bo to niemożliwe aby przez tyle lat nie było nic z tym na poważnie robione. Pozdrawiam i proszę o odzew :)

Puściłem im takiego maila , zobaczymy co odpiszą :D

DarkShark i BA_PP187 lubią to.
  6. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Powodzenia:D

BA_margarites lubi to.