Event katastrofa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Misiak, 18 czerwca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ☆Ewelina☆ツ38

☆Ewelina☆ツ38 Zaawansowany

popieram

2. Errew

Errew Hrabia forum

Cos mnie ominelo ? pv 170k/0 127k/0 co jest skorki mi zabrali i widze samo morze w sumie chyba ocean bez botow i wysp ??? masakra i w dodatku System: Authorization failed!... Event porazka ta gra schodzi na... wakacje :p

3. Event to KLAPA!!! Napiszcie do góry prośbę o jego wyłączenie i usunięcie ze wszystkich dysków na świecie jakby nie istniał.

Ich technicy to chyba wszystkie dzieci ważniejszych prezesów BP... Jak ktoś się na czymś zna to umie to naprawić i tyle.

Wyłączcie ten event i oddajcie mi 5dni podwajacza bo tyle właśnie nie mogłem z niego korzystać.

4. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Polecam bierki :p

Widze, ze to juz standart eventowy, bledy i nerwy, eh szkoda czasu :p

SMOD_Leonardo lubi to.
  5. Ancymonek

Ancymonek Aktywny autor

co jest znów mapa do 20% i kicha? :mad:

6. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Nie pekaj za pare dni naprawia :p

7. Ancymonek

Ancymonek Aktywny autor

he he jakich dni chyba miesięcy ;) przecie pracują w pocie czoła :p

8. Ty chyba chcesz jeszcze bardziej ludzi zdenerwować. :rolleyes::p

9. Po co ten Event ciągle jest? Wyłączcie to.

10. Errew

Errew Hrabia forum

Racja za pare dni bedzie po evencie i bedzie GIT po co naprawiac jak sam sie skonczy i kulki perly i wszystko inne znow w plecy... :(

11. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

E tam zdenerwowac, zawsze w miare naprawiaja po paru dniach, tylko szkoda tych nagromadzonych wrzodow w zoladkach. Ale fakt jest taki, ze lepiej jakby nic nie wprowadzali. Najlepszy event to dzialajaca plynnie gra :p

SMOD_Leonardo lubi to.
  12. *Nomus*PL-

*Nomus*PL- Czeladnik forum

Oj tam naprawią jak zatrudnią informatyków z CHIN.

13. muminq2

muminq2 Czeladnik forum

kiedy wlaczycie int 1 ludzie to juz nie jest smieszne

14. =Karkus-X=

=Karkus-X= Wielki mistrz forum

Dobrze że nie wierzysz :) Ale wiem dobrze że nie jestem nieomylny... :( Zauważyłem że jest kod na kulki i myślałem że przeoczyłem klucze... Tylko tyle :)

15. *Sir_Ucho*(XXX)

*Sir_Ucho*(XXX) Czeladnik forum

i znów chyba padły serwery hehe

16. Listewka77[PL-]

Listewka77[PL-] Aktywny autor

Powtórka z rozrywki;-)hahaha

Stachu-500 lubi to.
  17. Stachu-500

Stachu-500 Czeladnik forum

Wydaje mi się to nieco śmieszne, bo w seafight gra mnóstwo osób. Takie błędy nie powinny mieć w ogóle miejsca. Rozumiem, że mogą zajść jakieś awarie, ale takie wypadałoby naprawiać w miarę szybko. Poza tym, nie dociera do mnie fakt, że skoro powodem problemu jest ten cały Karnawał Dusz, dlaczego wobec tego nie został wyłączony? A opieszałość informatyków jest żenująca. Nie tak powinno traktować się osoby, które zostawiają tutaj pieniązki. Pozdrawiam

Ostatnie edytowanie: 21 czerwca 2014
  18. Çžẽřŵõňŷ™Şmõķ

Çžẽřŵõňŷ™Şmõķ Czeladnik forum

Przy poprzednim tym evencie było dokładnie to samo. Dla mnie jest jedna wielka kpina!!

SMOD_Mróz lubi to.
  19. ™LEGION™

™LEGION™ Okazjonalny autor

Coraz mniej graczy a serwer pada haha, kiedys była jazda masa graczy a serwery stały jak mur ;d

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.