Event " Koniec Dni "

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rajjar, 25 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rajjar

rajjar Zaawansowany

Jak w temacie coś nie bardzo widać te golemy , jaki jest sposób ich wyskakiwania ?

2. wito91

wito91 Okazjonalny autor

1 wyskakuje co kilka godzin wczoraj po okolo3 h a dzis juz kilka godzin nic nie bylo

3. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Boty te wyskakują co kilka godzin, na losowych mapkach, komunikat jest widoczny.
    Był około 18 na PL ^^

4. rajjar

rajjar Zaawansowany

Czyli można powiedzieć że dyżurny BP jak się obudzi przekręcając na drugi bok naciska przycisk i wtedy wyskakuje golem.

5. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

Żenada jedna wielka 1 wyskakuje co kilka godzin ma 480kk HP i daje około 100 dusz tak wiec kolejny zenujacy event nic dziwnego ze malo kto w to gra

6. largendo

largendo Zaawansowany

mi dało 11 dusz i nawet się nie zwróci za kule, których wystrzelałem ponad 100 k

7. wito91

wito91 Okazjonalny autor

dusze sie nie dostaje procentowo bijac w 5 osb czy w 50 osbo dostaje sie 10-11 dusz wiec lepiej oddac tylko kilka salw

8. largendo

largendo Zaawansowany

to w sumie event dla nowych graczy chyba, żeby trochę zarobili; mnie w sumie info oderwało od ubijania nessie do koron i trofeuów ale w sumie liczyłem na więcej po to robie te kasztele i talenty; zresztą dzisiaj sf mnie załatwił z 8 potworów ubitych a tu nagle o 21 nie zalicza i misja nie wiadomo skąd od nowa

9. rajjar

rajjar Zaawansowany

oddałem 2 salwy nic nie dostałem

10. wito91

wito91 Okazjonalny autor

no moze kilka salw to przesada ale 10tys kul zamiast 100tys bilem go calego w kilka osob a pozniej jak mial tylko 100mil zaczalem a bylo 30 osob I dostalem 10

11. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

Taki event jaka gra, zresztą jak to można grą nazwać w eventach same nieużyteczne rzeczy i tylko wszystko w dziale płatności żenada i oni się dziwią że mało kto w to gra

12. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Event się zakończył, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.