event nie dla wszystkich

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kamil.2^turbo15[ZSB], 16 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kamil.2^turbo15[ZSB]

kamil.2^turbo15[ZSB] Okazjonalny autor

Nie wiem czy ktoś to kiedyś zgłaszał ale mam problem mianowicie do każdego bota któego podplyne chodzi o Srebrne Ostrze on od razu mnie bije, od razu mówie nie biore na hp nie mam najwiekszej salwy nie mam najmniejszego ani anjwiekszego kadluba wiec moim zdnaiem cos jest nie tak skoro inny stoja i bija a ja ciagle reperka

2. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

ten event to wielka porazka skoro dali mozliwosc zdobycia armat voodo za misje to nie powinno byc podzialu na lvle ewentualnie na czas eventu wszystkie mapy jako mapy pve zeby kazdy mogl je zdobyc bo nie od dzis wiadome ze nie kazdy wydaje kase na wszystkie nowinki ktore bp daje za realna kase bo tak jak jest teraz to mija sie z celem

3. kamil.2^turbo15[ZSB]

Zamierza ktoś to zgłosić wyżej?

4. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

za jadowite daje 5x 55f armaty daja rozne w zaleznosci od ubicia bota

5. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

To nie błąd.

Zrób lvl i po problemie. Nie wymagaj czegoś skoro nie dajesz nic od siebie.

Ulyses, MAJTEK™ oraz SMOD_*Angua* lubią to.
  6. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Rozumiem, że To irytujące, że bot pobiera tak wybiórczo, czasem 3, 4, 5 Srebrnych Ostrzy z rzędu od początku do końca jednego gracza, ale też uważam, że to raczej nie błąd. Zastanów się nad tą wysokością salwy, być może to jest kryterium, choć pewności nie mam.

(Rozumiem to naprawdę bardzo dobrze, bo każdy ten bot tak bije mnie :D )

Z wyżej wyjaśnionego względu - nie, nie zamierzam.

7. kamil.2^turbo15[ZSB]

Jakoś nie satysfakcjonuje mnie ta odpowiedz dalej proszę o zgłoszenie tego wyżej ponieważ dla mnie jest to rażący błąd. a jeżeli jest to normalna rzecz to proszę o napisane o tym w oficjalnych ogłoszeniach.

8. »MUSTANG«®™®

»MUSTANG«®™® Czeladnik forum

płacza i płacza bp zrobił ze kajaki tez moga ubic fulle na dolnych mapach nie pływaja i wam botow nie zabieraja co wy jeszcze chccecie bota na hit i 100 tys pereł ?

wrednygoryl lubi to.
  9. -CzarnaMgła-

-CzarnaMgła- Czeladnik forum

bez przesadyzmu ale jak bilismy we 4 na 9/4 to kazdy na tym stracił nikt nie zyskał ... i do tego bija po 30k wystarczyło by po 10k az tym 30 to lekka przesada

10. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

bigpoint nie moze wam dawac na plus on musi zarabiac na utrzymanie tej gry nie robi tego charytatywnie

11. kamil.2^turbo15[ZSB]

Jak nie rozumiecie o co chodzi to nie wypowiadajcie sie w tym temacie :)

SMOD_*Angua* lubi to.
  12. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

W FAQ nie sposób zawrzeć wszystkich informacji dotyczących eventu. Niektórych zwyczajnie tam nigdy nie ma: np jakie są nagrody w perłach, ile przedmiotów można dostać ze skrzynki lub wraczka, na co będą zamienione dusze po evencie, w jaki sposób i z jaką salwą bot bije graczy, jakie będą misje i jakie nagrody za nie i wiele innych, które pewnie interesują graczy.
    Niektórych rzeczy dowiadujemy się dopiero w trakcie i między innymi po to BA otwiera dyskusję dot. eventu, by gracze mogli tam wymienić się uwagami i spostrzeżeniami. Proponuję zatem przenieść te rozmowy właśnie tam:

https://board-pl.seafight.com/threads/poszukiwani-zywi-lub-martwi.55093/page-7#post-364048

Jeśli Cię nie przekonałam, to zgłaszam to jako błąd, choć w mojej opinii błędem to nie jest. Jak już i jeśli będzie coś wiadomo w tym temacie, to też zostaniesz poinformowany. :)
    Resztę rozmów o opłacalności botów/misji itd. proponuję prowadzić już w dyskusjach.

13. kamil.2^turbo15[ZSB]

14. *PITER2979*

dobre piszesz zrob lvl nie wiedzac ktory mam widac nie potrafisz czytac ze zrozumieniem
    chodzilo mi o to ze przez pseudo koksow za plny w pseudo aliansach zwykly gracz nie moze nic ugrac bo robisz misje dostaniesz dno i musisz ponownie pobrac misje i tak co chwile to ile to mozna i jedyne wyjscie na czas eventu zrobic wszystkie mapy pve moze wtedy tacy jak ty pojma ze event jest dla wszystkich

15. ___Adrian___

Widzisz, problem jest w Twoim podejsciu. Cały czas marudzisz że ktos ma lepszy statek i lepszy alians ze ktos placi. Kazdy z nas ma wybor albo placi albo gra cierpliwie i z czasem zbiera profity. Wiec jaki jest sens w wypominaniu komus ze za cos zaplacil ? Kto Ci broni dołączenia do któregos z aliansów aby mniej osob Cie atakowało.

Nikt niczego Ci nie broni w grze, ale podejmujac decyzje ze nie placisz musisz sie liczyc z tym ze dluzej bedziesz o cos walczyc. Podejmując decyzje aby nie robiac lvl musisz sie liczyc z tym ze pewne rzeczy nie bedą dla Ciebie dostępne.
    Gdy nie dołączysz do silnego aliansu albo do bractwa licz sie z tym ze beda Cie topic.
    Itd.

Wszystko ma swoją zależność i tylko od nas zalezy jaki mamy statek i to o co chcemy walczyc.

16. *PITER2979*

czlowieku jaki lvl mam robic jak wyzszego niz 20 niema ogarnij sie bo widze ze tylko lubisz posty nabijac

17. Poproszę o grzeczniejszy ton. :)

18. ___Adrian___

Nabijanie postów to moje główne zadanie za forum, więc udzielam sie tam gdzie tylko moge:D

Odbierz mój wpis ogólnie, nie tyczy sie Ciebie dosłownie tylko wszystkich graczy, którzy marudza bo ktos inny ma cos a oni nie.
    Wszystko mozna wystarczy chciec grac a nie tylko marudzic ;p

19. *PITER2979*

wrzuc na luz bo niegrzecznie to chyba raczej ty sie teraz zachowalez zwracajac mi uwage za nic widac nie mozna slowa prawdy napisac bo za grzeczna nie obrazajaca wypowiedz mod smie uwage zwracac parodia tak jak i ten caly event dla bogaczy ktorzy siedza po 24/7 na grze nara modzie i adrianie grajcie sobie sami

20. adax75

adax75 Mistrz forum

Tak i to może przyciągnąć nowych , tak to dobra reklama :rolleyes: na 10000 %

Ostatnie edytowanie: 18 kwietnia 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.