Event Wojna Domowa sklep nie dziala poprawnie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .szemhazaj., 15 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .szemhazaj.

.szemhazaj. Forumowy żółtodziób

witam
    problem polega na tym ze bedac w jednej frakcji (flota regenta) w sklepie na mapie morza mamy mozliwosc wymiany monet platona na solona, problem polega na tym ze solonow dostajemy duzo za bicie botow, skrzynie i wraki, a platonow tylko losowo ze skrzyn wrakow oraz areny.
    sadze ze to jest zle poniewaz powinnismy majac duza ilosc solonow moc je wymienic na platony a nie tak jak pisalem wyzej.
    kolejnym problem jest tez druga frakcja (oni dostaja platony za boty) ktora tez jak mniemam ma cos zle ze sklepem i wymiana tych monet, maja 2 opcje wymiany solonow na platony jedna jest z przelicznikiem 1 moneta platona za 4 monete solona a druga 4 monety platona za 1 monete solona.
    reasumujac chyba cos z tymi wymianami nie pyklo prosze o sprawdzenie tego i w miare szybko odpisanie, z gory wielkie dziex pozdrawiam.

2. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

W roku poprzednim było tak samo, ta sama zasada. Wybierasz frakcje i zbierasz monety jedne, potem możesz zmienić frakcję i bić te drugie.

3. .szemhazaj.

.szemhazaj. Forumowy żółtodziób

zdeka chore to po co daja reputacje ze mam juz niby zbijac nie tak to powinno wygladac xd
    ziomek z 2 frakcji juz naklepal prawie na 2x armaty co sa do kupienia a ja solonezow nie moge wymienic na platony good luck z tym eventem jak tego nie naprawia moze rok temu tez to bylo popsute ;)

4. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Każdy event ma swoja specyfikację, więc wątpię aby jak twierdzisz było popsute.

5. ZbuntowanyAnioł

ZbuntowanyAnioł Czeladnik forum

Mam wrażenie, że nie rozumiesz o co chodzi koledze wyżej. Jedna frakcja zarabia więcej monet solona a druga platona. Mimo to obie mają jedynie możliwość wymiany monet platona na solona. Czyli powiedzmy sobie wprost że opłaca się być tylkko w tej frakcji która zarabia więcej monet platona, ponieważ inaczej nie mamy szans nazbierania monet na armaty.

6. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Wiem o co chodzi, i jak dobrze pamiętam na tym evencie ciężko było nazbierać monety np. na armaty, design, łatwiej za to na buffy. Dlaczego? Bo jedna frakcja daje to, a druga tamto, zaś zakup przeciwnej monety był/jest problemem. Dlatego przed rozpoczęciem tego eventu lepiej sprawdzić w sklepie jak się przedstawia sytuacja i co można kupić, i za jaka monetę i zdecydować się na frakcję. A są też tacy, że biją tak jak wcześniej napisałam najpierw jedną, a potem drugą frakcję.
    Nasi BA mogą się dowiedzieć, czy faktycznie nie powinna być też opcja w druga stronę, tylko czy zdążą nam napisać zanim skończy się event :D

7. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Event zakończony to i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.