Event: Zimowe Święto 2013 - Dyskusja.

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Kiwi™, 29 listopada 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. **Elanowiec**

**Elanowiec** Forumowy żółtodziób

No niestety.Ciekawe ile to potrwa :] Kolejny restart :\

2. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Oby nie tyle co kiedyś , czyli 3 dni :D

3. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Odwyk od syfajta - też może być :D Szkoda tylko że jest takie zimno :p

4. KoSa

KoSa Zaawansowany

Ej po 20 grudnia nic już nie będzie nie ? tylko bd plywać huginy i czerwone ?

5. Killer666

Killer666 Czeladnik forum

mi poszło 177 skrzynek na część :D i kilka bałwanów i też wpadła :D teraz jeszcze 350 pierników i skóra :]

6. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Nic już nie będzie , jedynie łowca prezentów noi te boty co są teraz to będą do 24 grudnia.

7. *bORN*tO*FiGht*

*bORN*tO*FiGht* Forumowy żółtodziób

ja niecałe 130 skrzynek do części, bałwana nawet nie widziałem na oczy :D na część z łowcy nagród nie mam co liczyć, także jeszcze 700 pierników z samych kier, przy ciągłych denkach ;p

p.s. z góry chciałem podziękować wyrozumiałym co nie topią(bywają i tacy :D)

w sumie tym co topią też(jest motywacja żeby jechać do przodu :D)
    po 4 latach przerwy trza cisnąć grubo :)

8. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Czy po restarcie zmniejszyli ilość skrzynek czy mi się wydaje ? Bo trudno spotkać , a nie widzę żeby ktoś zbierał na mapie..

9. kondzio0000

kondzio0000 Czeladnik forum

Skórke zdobyłem 6.12 :D a potworka 4.11 :D

10. ZharkHaunebuIII

ZharkHaunebuIII Czeladnik forum

Generalnie konfiguracja dowolna ,top ,gryź ,drap byleby pierniki wpadły:cool:ja jednak sie nastawiam na uczciwe klepanie Huginów

11. kondzio0000

ee tam ;P nudne :D

12. kondzio0000

2013-12-06 00:07:36
    Kupiono design statku: Bifröst
    2013-12-04 13:44:04
    Otrzymałeś 1 x Jotnar.

13. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Też bym tak wolał ale naklepanie 800 piernikow przy zalożeniu że nie zawsze sie je dostaje może trochę potrwać ;)
    Na razie mam tylko puzla ze skrzyni no i ten z kalendarza jest pewny dobrze by bylo jeszcze coś ugrac.
    A moje pytanie nie dotyczy zdobywania pierników bo wiadomo ze te wpadną ale naliczania punktów do rankingu złodzieja.
    Może jakiś MOD by sie wypowiedzial w tym temacie.
    Nie mogę równierz znależć samego rankingu a chyba powinien juz byc.

14. DawnyPikuś

DawnyPikuś Czeladnik forum

Co do eventu, towarzysz zdobyty w pierwszym bocie, 3 części do desingu kupione za pierniki, 4 dostane z kalendarza. Talenty 5 zrobione oraz 28 kaszteli, 2 poziomy elity i 48 milionów PD do przodu.

Co do kier w zeszym roku były leprze nagrody w krach, w tym roku do bani, brak w nich pereł i harpunów nic specialnego.

Evet nawet dobry, ale byłby jeszcze leprzy gdyby BP zostawiło bałwany do końca eventu oraz poprawili by nagrody w krach.

w punktacji od 1 do 10 za tego roczny event daje 4 +

Mam nadzieje jak i zapewne reszta Seafightowców zę BP przyjdzie do głowy by dali do końca eventu czyli do 24 Grudnia te bałwany i uleprzyli nagrody w krach.

15. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Co do bałwanów jestem za:) Jak już mam kraść to konkrety a nie blotki ;)
    A nagrody wydaje mi sie trochę sie poprawiły częściej mi jakoś pierniki i kule wpadają.

16. -c4sh1-

-c4sh1- Czeladnik forum

Dokładnie czas pokaże :)

17. Roman_Reigns

Roman_Reigns Czeladnik forum

Czy ktoś z naszej szanownej ekipy raczyłby zainteresować się sprawą akcji "złodziej prezentów" która zaczyna się już jutro o 12 ? Byłoby miło gdyby ktoś zajął się przez chwilę swoimi obowiązkami i udostępnił na forum regulamin i zasady tej akcji ( o której swoją drogą wiadomo od początku eventu). Rozumiem że zbieranie pierników jest bardzo absorbujące ale skoro tyle osób jest w ekipie a nikt nie ma czasu wkleić info to chyba nie wszystko jest wporządku.

18. ZharkHaunebuIII

ZharkHaunebuIII Czeladnik forum

Mam to samo ,brakuje jeszcze 520 pierników i skóra jest
    550 zostało:) dziś ciężko idzie wszyscy topią mnie jak marzannę:p

19. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Posty z pewną treścią niepotwierdzoną wyleciały. Za następne lecą kary. Dziękuje za uwagę.

Na chwilę obecną nie dostaliśmy ŻADNYCH szczegółowych informacji na temat akcji "Złodziej Prezentów" należy więc przyjąć, że odbędzie się ona na zasadach analogicznych do roku ubiegłego. Jeżeli będą jakieś zmiany, natychmiast was o tym poinformujemy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.