Event Zimowy Misje

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_PP187, 3 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Ahoj Piraci !

Jesteśmy ciekawi co sądzicie o opisach misji zimowego eventu. Prosimy o wasze opinie.

Wasza ekipa Seafight

2. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Tam były jakieś opisy?

3. .kosek.™±™

.kosek.™±™ Młodszy ekspert

Kto czyta opisy misji, ja misje wykonuje a nie czytam

4. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Ja tam tylko patrze na wymagania, nagrode i co trzeba ubić i tyle :D

5. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zatem opisz wrażenia, czy były jasne i zrozumiałe czy odwrotnie ?

6. Mariu

Mariu Młodszy ekspert

Dokładnie jak koledzy wyżej, opisu nawet nie zaczynałem czytać i jest dla mnie nieważny. Wymagania i nagrody, tylko to się liczy w misjach

7. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

misje byly zrozumiale bardzo latwe bardzo mi sie podobala misja z armatka powtarzalna co kilka dni ogolnie bardzo fajne te misje wyszly

8. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

chodzi o opis misji w faq :p czy nam sie podobało i było wszystko jasne :D

9. Cezary.1992

tak jak wyzej posty a kto czyta opisy kazdy tylko czyta wymagania cel nagroda

10. Kawa76

Kawa76 Forumowy żółtodziób

duży minus, że te misje z armatkami (zaczynający się od zadania obrażeń czarnemu baranowi) dało się wykonać mając minimum 6 poziom, co dyskryminowało niższe poziomy, które znowu odstawały, nie mogąc wykonywać tych zadań i dostawać nagród jak inni.
    Misje powinny być dla wszystkich lvl-ów nawet z podziałami na gorsze nagrody, a nie, że tylko 6-25 poziomy mogły wykonać te misje...

11. Agresja

Agresja Ekspert forum

Ja w ciągu 2 dni zrobiłem 6 lvl na kajaczku i za amunicję z kodu zdobyłem jeszcze 2 armatki :) także bez problemu.

Ozone i Cezary.1992 lubią to.
  12. Cezary.1992

podnies poziom ja podnioslem tuz przed kolumbami z 5 do 15 i teraz korzystam kiedys tez bylem pomijany w misjach niektorych eventach od 7 musisz sie do tego przyzwyczaic lub pojsc w gore dokonaj wyboru :)

13. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

Misję były fajne szkoda tylko że bp nie wprowadzi że można pobrać misję eventowa 1 mimo że ktoś ma otwarta np. misję z lvl 17 gdzie trzeba ubić chyba 50 qwintorow

-TatiJestem- lubi to.
  14. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Kiedyś ważna była fabuła, a teraz przez natłok misji gracze nie zwracają uwagi na opisy, chcą tylko zarobić.

15. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

zaraz czyżby seafight był grą przygodową ?

16. john009

john009 Koneser forum

co to za npc lucky dragon ?

17. To błąd. Ta misja jest widoczna przez przypadek i nie dotyczy obecnego eventu.

18. Slajer1991

Slajer1991 Okazjonalny autor

zrobil juz ktos ostatnia misje?

19. Tak. Główna nagroda to 5 armatek voodoo :)

20. -RafiJestem-

-RafiJestem- Aktywny autor

jak jest z tymi pkt reputacji, ile za poszczegolne boty i czy na hita czy hp czy za jedno i drugie, mozna prosic o jakis wykaz :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.