Event Zimowy Misje

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_PP187, 3 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Z tego co zaobserwowałem to za każdego bota eventowego na HP jest 1 pkt i za jakiś % zbitego HP - aczkolwiek są to moje obserwacje i mogę się nieco mylić. Reputację najlepiej zdobywać poprzez robienie misji gdzie niektóre powtarzają się codziennie.

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

urd 1pkt reputacji za hit
    skuld 2pkt reputacji 1 za hp i 1 za hit
    verdandi 2pkt reputacji 1 za hp i 1 za hit

3. -RafiJestem-

-RafiJestem- Aktywny autor

oki dzieki a czy ta ostatnia misja na armatki vodo x5 jest powtarzalna codziennie czy tylko raz na caly event , bo patrze ze po 12.00 nie moge zadnej robic, chyba ze resetuje po polnocy , czy moze jeszcze kiedy indziej ? I pytanko z abordazy , na mapach 21/x i wyzej ciezko zrobic aborda admiralom , revenge, triumph czy valencia , znane sa minimalne progi wartosci ataku abordazu , moge prosci kogos o info ? czy np na revenge trzeba min 20 000 tys aborda czy mniej.wiecej , a ile na valencie i ile na triumpha , dzieki z gory ? :)

4. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

misja jest ostatnia z armatkami,masz 3 powtarzalne ,misje są od 16ej

5. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

revenge 20k valencja 25k a trumph 30k wartosc abordazu tu masz link do admiralow popatrz sobie na nagrody
    https://board-pl.seafight.com/threads/admiraly.612/#post-1252

6. -RafiJestem-

-RafiJestem- Aktywny autor

7. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Z tego co mi wiadomo to nie.

8. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

wiec przeczytaj jeszcze raz to co napisałes i zastanów sie gdzie popełniasz błąd

9. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Początkowe lvle mają interesujące misje, ale ile można powtarzać te same czynności (współrzędne, potwory, NPC)? Eventy urozmaicają ten niezmienny ciąg.

10. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

skoro nie jest to gra przygodowa to po co ci fabuła tu sie robi ciagle to samo, taka gra co ty chcesz kopac? doły na wyspach i chowac skarby?, jesli dla ciebie nudno musisz zmienic gre takie moje zdanie

11. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Jakiś czas temu była ankieta, może w niedalekiej przyszłości wprowadzą jakieś ciekawe zmiany w życie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.