event

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika OPUSZCZONE_PORTY, 13 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. D3M0N0L0GI4.666

D3M0N0L0GI4.666 Mieszkaniec forum

Myślę , że temat powinien zostać zamknięty ponieważ nie wnosi nic nowego do sprawy, wręcz przeciwnie . Gdybanie na ten temat nic nam nie da.

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Złóż podanko i po problemie, jezeli przejdziesz rekrutajce oczywiscie :D

D3M0N0L0GI4.666 lubi to.
  3. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Forum jest i po to, by każdy mógł się wypowiedzieć. Prawdę mówiąc nie widzę powodu do natychmiastowego zamykania wątku. Pozdrawiam :)

D3M0N0L0GI4.666 lubi to.
  4. D3M0N0L0GI4.666

Nie nie nie i jeszcze raz nie , nie potrzebuję tego . Póki mam na to ochotę staram się tylko pomagać hehe :p

5. Niewinny*Vinetou

Niewinny*Vinetou Forumowy żółtodziób

A z jakiej okazji ten event bedzię ? i czego bedzie dotyczyc ?

6. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Dowiemy się, gdy pojawi się oficjalne ogłoszenie.

7. Errew

Errew Hrabia forum

ja tam sie nieznam ale moze przyspieszyli event i zrobili dni kaszteli wkoncu to tez impreza :) a wy sie doszukujecie niewiadomo czego :)

8. D3M0N0L0GI4.666

Wiesz w sumie nie spojrzałem na to z tej strony , ale raczej to nie o to chodzi :)

9. toiman

toiman Naśladowca mistrzów

według Waszej (przynajmniej większości) wiary pierwszym dniem tygodnia jest niedziela

10. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

W obecnym systemie kalendarzowym, którym sie posługujemy niedziela to 7 poniedzialek 1 ;p

11. D3M0N0L0GI4.666

Niedziela (niedziela i, skrót ndz. lub niedz[1]., symbol w kalendarzu Nd) – dzień tygodnia występujący pomiędzy sobotą aponiedziałkiem.
    Według normy ISO 8601 rozumiany jako siódmy[2].
    W tradycji biblijnejchrześcijańskiej, żydowskiej jest dniem pierwszym[3]. Taka rachuba obowiązuje w niektórych krajach, szczególnie anglosaskich. W niektórych językach jej pozostałością są nazwy większości lub niektórych dni tygodnia

12. Ale Niektórym się śpieszy do tych eventów - masakra. Oj ludzie ludzie... Wyjdźcie trochę na Świat i powietrze się przewietrzyć, pozdrawiam.

13. D3M0N0L0GI4.666

Wiesz, większość ludzi żyje od eventu do eventu :) za czasów starego Syfa było lepiej, raz na pol roku event i starczało, a teraz jeden za drugim, do znudzenia ..

14. Gra grą, ale jak ktoś żyje grą to jest to już chore.

15. igI*POLAND*

igI*POLAND* Forum Pro

Zależy w jakim kraju mieszkasz, w takiej np.: Wielkiej Brytanii pierwszym dniem tygodnia jest niedziela, co nie jest takie głupie, tydzień zaczynasz od wolnego a nie od roboty ;)
    I tu można nawiązać do wcześniejszej dyskusji bo jeżeli przykładowo mieszkam w Anglii to początkiem tygodnia dla mnie jest niedziela lub ostatecznie poniedziałek, wtorek to już jest środek tygodnia :p
    Pytanie po co podawać takie nie precyzyjne info? Rozumiem że BP nauczone licznymi "obsuwami" się zabezpiecza ale w mojej ocenie jeżeli taka ma być forma informacji to lepiej żeby takich informacji nie było wcale.

Ostatnie edytowanie: 13 kwietnia 2015
  16. KPPmalpa2001

KPPmalpa2001 Mieszkaniec forum

ech botoklepy aż tak wam się spieszy do eventu ? Trzeba wroga lać a nie boty !

CM_Niespodzianka lubi to.
  17. Trochę temat odbiegł od zamierzonego celu.
    Na informację o eventach czekamy, a to że były przygotowania do niego znaczy tylko że powinien się rozpocząć w niedalekiej przyszłości. A kiedy - to już nie od nas zależy
    Są jeszcze jakieś pytania?

18. Golmix™

Golmix™ Aktywny autor

STOP EVENTOM!!!

KPPmalpa2001 lubi to.
  19. KPPmalpa2001

KPPmalpa2001 Mieszkaniec forum

jak jest ! BIĆ WROGA :D

CM_Niespodzianka lubi to.
  20. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

tak oczywiście nie mowie ze ty ale większość nawala wroga ale na dwójkach :p wy mozecie sobie bić wroga ale takie kajaczki jak ja co pada na kilka salw to dzieki eventa cos tam mam możliwość zrobić... bijąc po bandach jak mnie nikt nie zauważy bo inaczej wraczka czy bota ktoś ukradnie :( do tego sporo ludzi siedzi na slonku tak ze maja gdzie zarabiać perelki a mi pozostają błyski/macki.. tak ze najlepsze eventy to takie gdzie nie widać jak bot wyskakuje bo można sobie troszkę po strzelać :D oby byly wraczki bo harpuny 50tki czekają ^_^

tak ze lepiej powiedz stop słonku :p i wejście tylko dla mnie hehe :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.