event

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika OPUSZCZONE_PORTY, 13 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

Zdaje mi sie ze tylko na naszym forum jest napisane ze event startuje z poczatkiem przyszlego tygodnia wiec mozemy tu miec bledne tlumaczenie przez nasza ekipe i w efekcie wprowadzenie w blad graczy ktorzy liczyli na event od poniedzialku.

2. BIOŁY.MIŚ

BIOŁY.MIŚ Okazjonalny autor

Na moje - podniesiona wrzawa jest zasadna. Pomijając dywagacje na temat znaczenia słowa początek, proponowałbym skupienie się na ekipie. Ludzie 'zarządzający' naszym serwerem, wg mnie, są lekko wycofani lub FIRMA im każde się tak zachowywać. Po co dokładnie tłumaczą każdy tekst nie myśląc przy tym? Napisaliby 'w przyszłym tygodniu' i tematu by nie było.
    Przyznanie się do błędu? Logiczne wytłumaczenie? A po co! Mogłaby wejść tu osoba, która to napisała i uciąć dyskusje, ale SMODowie i resztą wolą robić heheszki i się przekomarzać. Napisałby, że mogło to być błędne tłumaczenie, powiedzieć, że event będzie w tym tygodniu.
    Ale piszcie sobie i płaćcie im ;-)

3. Rozumiem że pytań brak a ta dalsza dyskusja ie ma sensu. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.