FAQ Tytuły

Temat na forum 'FAQ - Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_PP187, 10 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Ahoj Piraci !

Screenshot_140.jpg

System tytułów statków pozwala graczom zdobywać i wyświetlać unikalne tytuły pod ich statkami, dodając nową warstwę personalizacji i prestiżu.​

Jak mogę zdobyć tytuł?
    Tytuły to nagrody, które można zdobyć poprzez:
    - Łańcuchy zadań: Ukończenie określonych, wątków zadań wydarzeń, które odblokowują specjalne tytuły.
    - Sezon: Osiągnięcie znaczących kamieni milowych w sezonie, takich jak pokonanie określonej liczby NPC-ów, ukończenie trudnych lochów lub zebranie rzadkich przedmiotów.
    - Nagrody za ranking wydarzeń: Zajęcie najwyższych pozycji w rankingach wydarzeń, takich jak wydarzenie na mapie „Zamarznięta otchłań”.

Czy mogę zdobyć wiele tytułów?
    Tak, możesz zdobyć wiele tytułów, ale każdy tytuł może zostać zdobyty TYLKO RAZ na gracza, a tego samego tytułu nie można zdobyć wiele razy.

Wyświetlanie tytułu:
    - Gracze mogą wybrać wyświetlanie wybranego tytułu pod swoim statkiem.
    - Obecnie wyświetlany pod statkiem UserID zostanie zastąpiony wybranym tytułem.
    - Gracze mogą również ukryć swój tytuł, wybierając opcję „Brak tytułu”, co spowoduje całkowite usunięcie wyświetlania tytułu.
    - Gdy nie jest wyświetlany żaden tytuł, wszystkie elementy pod obszarem tytułu (takie jak odznaki) przesuną się w górę, aby zachować kompaktowy wyświetlacz.

Przycisk tytułów:
    - Nowy przycisk „Tytuły” zostanie dodany do interfejsu przeglądu statku, umieszczony obok istniejącego przycisku „Odznaki”.
    - Gracze mogą kliknąć ten przycisk, aby uzyskać dostęp do menu tytułów, w którym mogą zarządzać i wybierać tytuł, który chcą wyświetlić.

Wasza Ekipa Seafight!