Flash Player

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Roman52, 26 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Roman52

Roman52 Mistrz forum

Witam, kiedy w końcu naprawi się stabilność flash playera w tej grze, w innych grach opartych na flash playerze jest dobrze, tutaj za często pada flash player. To jedyna tak gra w którą gram z takimi problemami.

2. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Flash player chyba za szybko ewoluowal w porownaniu do Sea, albo odwrotnie, hehe :p

3. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Hehe, raczej Seafight nie ogarnia flasha ^^.

4. Mafiozo321

Mafiozo321 Aktywny autor

ja mam to samo i to nie jest śmieszne już 3 raz z rzędu mi dzisiaj padł i to jest nienormalne.
    Obawiam się że to wina NPC Aleksandro na mapie 3/3 który ma 120 milionów życia przez co net i Adobe Flash Player się męczą z tym i potem nawet jak nie pokażę Aleksandro to i tak wywala,nie chce mieć zatopionego statku i nie zamierzam odpuścić dopóki się to nie naprawi albo po prostu zgłoszę to SAM adminom i innym ważniejszym osobom z sf że flash player BARDZO źle pracuje przez co (nieznana mi ilość ale na pewno duża)gracze się denerwują tym bo np. jakiś gracz zatapiał wrak statku i nagle biała przestrzeń i wykrzyknik a kiedy wraca do gry to widzi zdrowego wraczka lub w ogóle znika i trzeba szukać nowego.Czy to ma być normalne dla graczy?Obawiam się że nie ponieważ BigPoint wcale nad tym nie pracuje tylko bąki zbija mimo skarg jakie do nich przychodzą a nie chciałbym aby sf spadł na samo denko w ranku gier BigPoint.
    Proszę to naprawić(przynajmniej to)gdyż gracze nie chcą mieć coraz więcej błędów.

5. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Mafiozo321 oni o tym wiedzą i próbują jakoś temu zaradzić:)

6. x-brutus-x

x-brutus-x Czeladnik forum

To nie jest takie proste , bo seafight zjada za dużo pamięci i wtyczki padają. Rozwiązaniem musi być nowa wtyczka od producentów , lub wtyczka od BP. Tylko jesli chodzi o tą drugą to nad nią bp musiałby spełnić dużo czasu lub wydać pieniądze firmie żeby to za nich zrobiła. Tylko taka wtyczka musi być kompatybilna z innymi wtyczkami itd.

7. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Najlepszym rozwiązaniem byłoby stworzenie przez BP odrębnej instalki do gry. Myślę, że wtedy wszystkie problemy zostałyby rozwiązane.

8. Malina

Malina Forumowy żółtodziób

Tak z tego co wiem trwają prace nad instalką do tej gry.
    Prawdopodobnie ze względy na jej wymagania których Flash nie daje rady obsłużyć.

9. ™Falcon™

™Falcon™ Forumowy żółtodziób

no jakby byla to gra poprzez clienta to mysle ze wszystkie lagi by sie skonczyly :)
    a napewno wtedy duzo wiecej by osob tutaj gralo z checia ;)

10. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

client = haxy :p wtedy bedzie dopiero botow i programow do tej gry a do tego polowa ludzi nie pociagnie tego

11. Roman52

Roman52 Mistrz forum

Po update z 3 kwietnia 2014 lepiej chodzi flash player w tej grze.

12. Mafiozo321

Mafiozo321 Aktywny autor

flasio,głowa do góry,to jeszcze nie koniec świata że seafight cię nie lubi,kiedyś się pogodzicie :D

Przetłumaczenie:Seafight ma w nosie Flasha dlatego Flash pada ale na pewno kiedyś ten błąd się naprawi :D

13. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Co do problemów z wtyczkami, lagami, flashem w ostatnim czasie wiele się zmieniło na lepsze. Brak dalszych pytań w temacie jak i aktywności - zamykam i pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.