Pomoc techniczna Free Debuff/Brak reakcji BP.

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika 《☆₩*O*L*N*¥☆》, 5 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 《☆₩*O*L*N*¥☆》

《☆₩*O*L*N*¥☆》 Czeladnik forum

Witam po raz drugi. Chcę zapytać kiedy ktoś zainteresuję się Debuffem "Mamy Cię" który został nałożony na moje konto bezpodstawnie. Nie wiem jak sprawdzane są konta graczy i jak rozdajecie wszelkiego rodzaju kary ale jest to irytujące kiedy przez kilka godzin mam niesłusznego debuffa oraz jest brak zainteresowania ze strony administracji. Zalogowałem się o 1 w nocy i pograłem zaledwie kilkanaście minut i ponownie się zalogowałem o 2 w nocy, a między 5/6 zakończyłem grę. O godzinie 14:30 zalogowałem się do gry dosłownie na chwile aby wykupić brakujące kasztele (5 minut grałem). W momencie kiedy zalogowałem się ok. 17 to z niewiadomych przyczyn otrzymałem Debuffa. Proszę o szybkie zainteresowanie się Debuffem którego nie rozumiem, a tym bardziej nie akceptuje. Ponownie wstawiam SS (Aktualnie 6-tą godzinę nie mogę rozwijać swojego statku mimo, że nic nie zrobiłem).

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 stycznia 2024
  2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Prosze nie powiekac tematow. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.