[G&K] Elity Gdańsko - Krakowskie REKRUTACJA PL1

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika *Pysiu*, 20 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *Pysiu*

*Pysiu* Czeladnik forum

Jeżeli jesteś zainteresowany/a proszę o prywatną wiadomość na forum bądź też pod nr gg: 3154445.

2. Karol28023

Karol28023 Młodszy ekspert

Haha pysiu za czarną robotę się bierzesz :p

3. ΜΔRСЇΠøภε

ΜΔRСЇΠøภε Młodszy ekspert

rozmawiałem na ts :) z tego co się orientuję fajni ludzie zamierzam przejść :) <like>

4. Karol28023

Karol28023 Młodszy ekspert

Pysiu zacznij ty robic przesłuchania , bo jak mazo zacznie to i tak wam nikt nowy nie dojdzie. I pamiętaj u mnie w bractwie czeka na ciebie miejsce :)

5. MIOTACZ-2

MIOTACZ-2 Forumowy żółtodziób

Zapraszamy graczy mających ts-a i chęć do gry :).

6. CяazÿDяıvëя

CяazÿDяıvëя Czeladnik forum

Polecam Bractwo Mila atmosfera oraz fajni ludzie Pomagaja kazdemu sam jestem kajakiem ale ciagle ktos pomaga sie rozwijac :) pozdrawiam G&K

7. monika9910

monika9910 Forumowy żółtodziób

8. MĨŚĨΣĶ

MĨŚĨΣĶ Młodszy ekspert

Polecam i pozdrawiam starych graczy G&K ;]

9. Solaris

Solaris Czeladnik forum

Wy wojenki śmiech na sali raczej z waszym aliansem GIT WMF i co tam jeszcze. Wojenki wasze wygladaja na biciu NPC!!!!

10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Brak aktywności, rozumiem ze bractwo nie prowadzi już rekrutacji. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.