gdzie jest moj level pirata

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika SmialY***, 16 października 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SmialY***

SmialY*** Okazjonalny autor

witam wrocilem po dluzszej przerwie a mam lvl 1 ...

2. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Zalogowałeś sie na właściwy serwer?

3. ***katsu***

***katsu*** Forumowy żółtodziób

Też tak mam. Zalogowałem się na global1, 21 lvl. byłem na tej mapie, ale .... miałem 1 lvl no i nie mogłem nigdzie przejść. na globusie świeciła się tylko mapa1, a ja tkwiłem na 21. na drugi dzień po zalogowaniu się do gry okazało się, że pływam na 20 i nie mam już 21. Ktoś może wie o co chodzi? Trochę słabo to wygląda...po 13 latach z SF....

4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zgłoś się do pomocy technicznej.

5. ***katsu***

No tyle to i ja wiem. Jeżeli to nie jednostkowy przypadek to może ktoś wie o co chodzi. do PT też napiszę.

6. ***katsu***

Jeżeli chodzi o mnie to pomoc techniczna pomogła i lvl wrócił. Dziękuję za pomoc.

7. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Wszyscy, którzy maja problem z lvlem musza zgłosić sie do PT. Na forum nikt nie jest w stanie pomoc.
    Close.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.