Gdzie można napisać "report" na gracza?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ..**Raju**.., 27 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ..**Raju**..

..**Raju**.. Forumowy żółtodziób

Witam,
    Chciałem się zapytać, gdzie można "zreportować" gracza? Ponieważ na stronie gry nie zauważyłem żadnego odnośnika do takowej opcji.

2. "zreportować"?? Co dokładnie chcesz zrobić tzn co opisać?

3. ..**Raju**..

Zgłosić gracza za podwójne konta, bo raczej nie jest to dozwolone. Popraw mnie jeśli się mylę.

4. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Jest dozwolone, mozesz miec milion pińcet kont :D

5. ..**Raju**..

mhm... dobrze wiedzieć :D

6. Nie jest zabronione posiadanie kilku kont, jednak są pewne zasady - odsyłam do regulaminu gry :)

Jeszcze jakieś pytania w tym temacie?

7. gumka

gumka Czeladnik forum

Tak , jedno pytanie zasadnicze , gdzie ten regulamin znaleźć ? :p
    na angielskim czy niemieckim forum sa jakies regulaminy gry tu brak :p

8. ___Adrian___

*TYGRYSICA_CBS* lubi to.
  9. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Posiadanie wiele kont jest dozwolone.
    To co często można spotkać a jest sprzeczne z OWH to pushing, dzielenie się kontami (sharing) itd.
    Zapoznaj się z OWH:
    https://legal.bigpoint.com/PL/terms-and-conditions/pl-PL
    Zasady te były akceptowane przez każdego gracza tzn. na każdym koncie które gra była dokonana akceptacja tych zasad.

10. tdvkiller[KWM]

tdvkiller[KWM] Forumowy żółtodziób

niewjem gdzie sie to teras pisze bo taki pozondek nna forum zrobiliscie dlaczego mam ban na czat ? ID użytkownika: 58/7642728
    tdvkiller[KWM] polska1

11. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Czymby był polski czat bez Ciebie? Za co blokada to weteran z Twoim dorobkiem przez skórę powinien to czuć. :D

Tu jest wątek odwołań: https://board-pl.seafight.com/forums/odwolania-od-blokad-czatu.772/

12. tdvkiller[KWM]

tdvkiller[KWM] Forumowy żółtodziób

a kiedy tam ktos zaglonda bo ja nadal zadniej otpowjedzi niemam a sexycmki czekajol

13. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

od miesiaca tam chyba nikogo nie bylo bo moje tematy czekaja na przenosiny do archiwum

14. Otrzymałeś już odpowiedź. :)
    SCMi codziennie zajmują się odwołaniami w tym dziale. A tematy z niego nigdy nie są przenoszone do archiwum.

15. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

To powinny byc kasowane lub cos w tym stylu zeby spamu nie bylo :)

16. ___Adrian___

Tam spamu nie ma, ten dział jest wyjątkowy i kazdy widzi tylko swoje posty.

17. gumka

gumka Czeladnik forum

18. ___Adrian___

19. gumka

gumka Czeladnik forum

OWH jest takie samo dla wszystkich gier a tam masz reguły seafight :p jest mała różnica w OWH nie ma chyba takiego zapisu dotyczacego pushingu :p moze są i inne uścislenia :p

2. Pushing

A player may not willingly allow another player to destroy his ship in order to get the points and achieve a better position in the rankings.

he he ciekawe czy poleci L4 za używanie języka obcego :p

20. ___Adrian___

Wiesz co do pushingu to można wiele napisać. Ogólnie zabronione jest tylko logowanie multikont i topienie ich, ale juz gdy Ci sie kumple podstawiają to jest juz ok, z tego względu iz nikomu nie udowodniszsz tego czy on jest Twoim wrogiem czy przyjacielem - nikt nawet nie bedzie tego dochodzic, jak sprawdzaja konta clashowe to tylko pod wzgledem tego czy z jednego kompa czy z jednego ip nie bylo logowania multikont w celu zdobycia przewagi. ;p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.