gemini

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Bonusek, 14 września 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Bonusek

Bonusek Czeladnik forum

Hej, jak kupie mape gemini to mam gwarantowane 14 dni primusa i sekundusa czy jedno z tych dwoch ?

Mapa skorpiona nagroda wzmocnienie skorpiona jest tez na 14 dni i gwarantowane ?

Ostatnie edytowanie: 14 września 2022
  2. scarface79[PL-]

scarface79[PL-] Zaawansowany

jedno z nich losowo

3. Najczesciej trafia sie primus i sekundus - tylko, ze jeden ma tylko 3 dni, a drugi dluzej.

4. -Pirat_Jarek-[B9T]

-Pirat_Jarek-[B9T] Zaawansowany

Z jednej mapy Geminii masz gwarantowane:
    2 dni x "Bliźniak Pierwszy"
    2 dni x "Bliźniak Drugi"
    oraz
    • Szansa na 14 dni "Bliźniak Pierwszy" (+5 miejsc na armaty)
    lub
    • Szansa na 14 dni "Bliźniak Drugi" (+5 miejsc na armaty)
    Natomiast Mapa skorpiona nie wiem jak inni ja dostawałem zawsze na 12 dni buff skorpion

5. Bonusek

Bonusek Czeladnik forum

to to sie wgl tego nie oplaca kupowac ? gemini tyle kosztuje i dostanie sie 2x bufa gemini XD ?

6. Gemini masz z sezonu za darmo albo z eventu jednego trafial sie z aborda :)

7. -Pirat_Jarek-[B9T]

-Pirat_Jarek-[B9T] Zaawansowany

Czytaj ze zrozumieniem,
    Za całą mapę dostajesz:
    Perły: 201600
    PD: 276300
    PE: 483000
    Harpuny stalowe: 142
    2x "Bliźniak Pierwszy"
    2x "Bliźniak Drugi"
    12 Kryształów
    + 14 dni albo bliźniak pierwszy albo bliźniak drugi, czyli razem 16 dni bliźniak pierwszy lub 16 dni bliźniak drugi, i oczywiście to czego ci nie wylosuje na 14 dni dostajesz na 2 dni.
    I chyba najważniejsze, Posiadając "Bliźniaka Pierwszego" i "Bliźniaka Drugiego", otrzymujemy 20 dodatkowych miejsc na armaty, czyli +5 za pierwszego + 5 za drugiego a jak mamy dwa razem jeszcze +10.
    A tak dla ścisłości takie rzeczy możesz sam sprawdzić na forum:
    Seafightopedia - Alfabetyczny spis haseł.

BA_margarites lubi to.
  8. Bonusek

Bonusek Czeladnik forum

to oplaca sie kupowac mapke gemini i skorpiona ?

9. ADhaize

ADhaize Forumowy żółtodziób

moim zdaniem tak

10. Bonusek

Bonusek Czeladnik forum

to czek na chlopski rozum 100% gwarantowane mam 2 dni primusa i 2 dni secundusa plus dodatkowo mam szanse na 14 dni primusa i 14 dni secundusa tak? ale te 14 dni nie jest gwarantowane

11. Zmunifikowany

Zmunifikowany Młodszy ekspert

Dostajesz po 2 dni primusa i secund.
    Dodatkowo na 14 dni dostajesz primusa albo secund. <-- jedno z dwóch