GIT GRYPSUJĄCY ! PL1

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika RAIDERS, 20 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RAIDERS

RAIDERS Czeladnik forum

N*- ..Makel..
    R*- Udzia1
    R*- *BURY*
    R*- RAIDERS
    -TS2 ( TeamSpeak 2 ) + mikrofon
    - chęci do gry
    - wiek 18 lat +
    Oferujemy:
    - najlepszą ekipe na całej grze
    - pomoc w testach oraz rozwoju statku
    - oraz miło spędzony czas podczas gry

-LaluniaGK- lubi to.
  2. hugo1199

hugo1199 Czeladnik forum

Tylko tyle? Kiedys były większe wymagania :D

3. RAIDERS

RAIDERS Czeladnik forum

są te same każdy dobrze wiesz ze Duch walki to podstawa :D

4. hugo1199

hugo1199 Czeladnik forum

No niby racja :) moze sie zgłosze jak podwajacz mi padnie.

5. Adikus84=XXL

Adikus84=XXL Okazjonalny autor

Tak a ja znam wstawkę z prawdziwymi Wojownikami jakimi Byli Soban,Marek,Fura Teściowej,Polak,Wysoki,No i na sam koniec Skypajka jedyny z Legend starszych wytrawnych GIT-ÓW który jeszcze gra, I cały czas mam wielki szacunek do Krzysia :) a teraz to co jest u was to konta za zł. i dopalacze a Dawniej decydowały umiejętności i spryt wiec z bólem serca muszę stwierdzić że Raiders czas oglądać starsze filmiki i pozazdrościć Renomy jaką wyrobili Dla waszego Bractwa Ludzie Legendy Grypsujących

Pozdrawiam

6. hugo1199

hugo1199 Czeladnik forum

Zgodze sie:) to nie to samo co kiedyś. Teraz topią mnie w 4 bo 1 vs. 1 są równe szanse... a kiedyś jeden GIT wyskakiwał na 4.

7. RAIDERS

RAIDERS Czeladnik forum

hmmm skoro gadasz ze 4 na 1 cie topi to czemu
    NYGUS-GIT :) jedzie kilka elit sam ? możę i sie zmiennilo sporo ale są tez tu elity co potrafią pojechac 4-5 na raz:)

8. hugo1199

hugo1199 Czeladnik forum

Waszych? Chodzi o bractwo? Aktualnie gram sam :). Sytuacja sprzed chwili mówi sama za siebie. Strzelałem do jednego z waszych i do puki nie przypłyneły posiłki w postaci 2 statków nikt do mnie nie oddał ani jednej salwy. Nie mówie że to źle bo to gra zespołowa lecz kiedys było inaczej.

Ogólnie to szacun że jeszcze sie trzymacie po tylu latach ;)

9. Niezniszczalny

Niezniszczalny Okazjonalny autor

O jeny. Ale tu graja tępi ludzie ... :( To chyba zalezy od człowieka niz od bractwa ... :) Czy leci osoba z grupką czy sam :)

Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub wywołania sporu. Każdy przejaw takiego zachowania będzie karany.

Smod_Lilith

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 maja 2014
    RAIDERS lubi to.
  10. hugo1199

hugo1199 Czeladnik forum

Ale jednak większość ludzi patrzy na bractwo* :). Wiem ze jestem tępy ale nie musisz tego ogłaszac na cały swiat.

* Co robią ludzie z bractwa.

11. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

to fakt krzycho się trzyma a ze starych git naprawdę 98% bractwa wymięka w 4 5 na 1 to już nie to samo:) a z drugiej strony jest tam góra 5 kont niezłych reszta dobra na mięsa armatnie

12. Bezimienny

Bezimienny Forumowy żółtodziób

A szanowne GITy może przyjęłyby kajak 25 talentow i rampa, jakis tam deisgn z 17 lvl pitara? ps doświadczenie w klepaniu botów Wam się przyda co obserwuje po tym evencie :)

Deep™ lubi to.
  13. RAIDERS

RAIDERS Czeladnik forum

widzę ze znowu komus XXX ze tam gdzie wyskakują boty to mapki GITÓW nie nasza winaaa ze tak jest wpadajcie z ekipą walka sie przyda;) nie umicie odbić nam mapki gdzie są boty problem :D a co do bicia botów nie ma ani aliansu ani bractwa którę nie biję pod czas eventu botów ;) Pozdrawiam :)

Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub wywołania sporu. Każdy przejaw takiego zachowania będzie karany.
    Smod_Lilith

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 maja 2014
  14. Niezniszczalny

Niezniszczalny Okazjonalny autor

Wszyscy przeciwko GIT ::) XD Dla tego Kocham te bractwo :)

RAIDERS lubi to.
  15. RAIDERS

RAIDERS Czeladnik forum

wszyscy przeciwko nam a jakos dajemy radę; ) GIT to GIT :D

16. CYPIS

CYPIS Forumowy żółtodziób

Witam widze spinacze tutaj sa niedlugo wracam ........... dziekuje za uwage dobranoc

Kultura/ton wypowiedzi - nawet podczas burzliwych dyskusji lub kiedy się zdenerwujesz, zachowaj proszę uprzejmy ton wypowiedzi. Szanuj innych forumowiczów. Na naszym forum nie tolerujemy braku kultury.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 maja 2014
    Gawerak i RAIDERS lubią to.
  17. RAIDERS

RAIDERS Czeladnik forum

Witaj Łukasz :))) Czekamy na ciebie !! :))

18. Jonatan_Cebulka

Jonatan_Cebulka Forumowy żółtodziób

A co z cytowaniem wulgaryzmów przez riders ? :confused::confused::confused:

19. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Dziękuję za zwrócenie uwagi na to, pozdrawiam.

20. RAIDERS

RAIDERS Czeladnik forum

CYPIS '' kazal przekazac moderatoeowi ze w ogole sie nie zdenerwowalem a tak poza tym niech sie bardziej przylozy do pracy i wyzej innych niech pobanuje za prowokacje gdyz pkt regulaminu zabrania prowokowac ''

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.