Sugestie Głosownako sprawie mapy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ślazak75, 16 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Kto jest za spowrotem tak jak wczesniej mapa sie odpalała w nowym mały oknie ?

Ankieta zamknięta 16 grudnia 2015.
  1. Tak

82,9%
  2. Nie

17,1%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ślazak75

ślazak75 Forumowy żółtodziób

llipa jest z ta mapa ze otwiera sie w karcie wczesniej było lepiej teraz jak gram na firefox to na gorze sam pasek zajmuje mi około 5 cm jezeli ktos gra na lapku lub ma mały ekran to nawet nie ma gry jak tylko kawałek mapy widac a gdzie jeszcze umiescic np mini mapke czat itp

2. [FOLLOW_THE_RABBIT]

[FOLLOW_THE_RABBIT] Czeladnik forum

mapka to nic. Niech wróci stara salwa.

$cwieku1980$ lubi to.
  3. KPPmalpa2001

KPPmalpa2001 Mieszkaniec forum

Jestem za !!!

4. ςzคгภץฬเςђєг[ยק]

ςzคгภץฬเςђєг[ยק] Naśladowca mistrzów

salwa nie wróci bp się walnął w % szkód teraz trzeba nanieść korektę

5. Wszystko wróci do normy po naprawie błędów. A co do reszty, trzeba się będzie przystosować :/

6. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

U mnie się otwiera w małym nowym oknie (mapa morza) i myślałem, że u wszystkich też tak jest.o_O
    A jednak w nowej karcie, a wczoraj w nowym oknie było lepiej. Tak więc głosuję na tak.
    Plusem aktualnego rozwiązania jest to, że (przynajmniej u mnie) jest mniej lagów.
    Seafight śmiga jak za dawnych lat. :):D

Ostatnie edytowanie: 16 grudnia 2014
  7. Jeśli chcesz wrócić do okna, kliknij lewym myszy na kartę gdzie jest mapa morza i upuść. Powinno zadziałać na każdej przeglądarce, to nie jest żaden problem ;)

8. ςzคгภץฬเςђєг[ยק]

hahaha wypowiem sie za slazaka w nowym oknie jak bym nie wiedział i co z tego pasek z firefox ma z 5 cm ktory zmniesza mape gdyz gram na ustawieniach na cały ekran moze jakis Ba sie wypowie na ten temat

Ostatnie edytowanie: 16 grudnia 2014
  9. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

10. Zmień przeglądarkę, co za problem.

11. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

problem taki ze na sredniej rozdzielczości (800x600) mapa nie mieści się,jest to w każdej jednej jaką posiadam,a posiadam ich 4,wcześniej nie było problemu z rozstawieniem pasków menu czy tez podmanu

12. ςzคгภץฬเςђєг[ยק]

weź z stąd wyjdź jak masz takie odp dawać

13. Próbuję pomóc na inne sposoby, bo z tym to można czekać aż to zrobią.
    Próbowaliście w trybie pełnoekranowym ? W zależności od przeglądarki są to klawisze f11 czy też f10, f12.

14. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Brak dalszego zainteresowania tematem.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.