Gra nie działa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PoGrOmC4[F00], 15 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PoGrOmC4[F00]

PoGrOmC4[F00] Czeladnik forum

Witam mam problem logując się na mape morza dochodzi mi do 41 % pisze connect to serwer i nic sie nie dzieje dalej od rana dzisiaj tak mam sprawdzalem na 4 przegladarkach wszedzie to samo wylaczylem antywirusa tez nie dziala pomoże ktoś ?

2. Standardowo - usuwałeś ciasteczka, czyściłeś historię? Gra normalnie działa więc musisz mieć problem u siebie. Wtyczki aktualne?

3. MERCEDES280272

MERCEDES280272 Czeladnik forum

Słuchaj piszesz aby ciasteczka usuwać tylko że ja mam ten sam problem więc problem leży po stronie aktualizacji,bo on nie jest jedyna osobą.

4. A odświeżenie/przeinstalowanie Adobe Flash Player próbowałeś? Mi kiedyś to pomogło..mimo że powinno raczej pisać że to jest wymagane..

5. ЯPK[S_P]*

ЯPK[S_P]* Czeladnik forum

no i tak samo 41 i lipa

6. Sprobuj przez przegladarke puffin browser

7. Gra działa bez problemu. Nie ma już problemów z logowaniem.

zamkniety.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.