Gra

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika stworca, 31 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stworca

stworca Czeladnik forum

zajrzałem na gry i na mapę od czasu gdy przyznano czarne smoki osobom grającym wcześniej, chwilowo mam inny nick na mapie mórz i oceanów niż ostatnio; no ale zniknęły gdzieś dawne misje dla początkujących, premka na miesiąc i nadal tylko mapy 1-1 dla nowych (wiem, że ludzie płacą), no i nie przybyło nowych mapek nadal 20-1,; pamiętam z 2008 ten tłok na dole i potem moje pl 2 na którym obecnię się bawię (trzecie - czwarte logowanie od ubiegłego roku - może wrócę na dłużej) - twórcy gry mają zamiar poszerzyć tę grę o nowe serwey (pl 2 grudzień - 2011) i nowe mapy czy bankrutują bo chyba designy dawniej dostępne za perły teraz pojawiły się za złoto

2. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Co do serwera to chyba lepiej niech juz nie otwieraja, a co do mapek to mialy byc nowe , levele rowniez , ale jak przystalo na kochane BP to wyszlo jak zwykle, ZLALI Nas :p

Gawerak lubi to.
  3. stworca

stworca Czeladnik forum

nowe serwery, nowe rangi, rankingi - jak jest obecnie to odrabianie pańszczyzny do elitki - zero zabawy; nie zlali nie wykorzystali popularności gry sprzed lat - tam wtedy była cofka, że płacą, że czas, że za duży zysk z ochronek dla nowych graczy itd, itp ...; że boty (na każdej z mapek było po 15-20 graczy) - i doszło do tego, że utrzymuje ich kilkanaście osób z każdych serwerów a rywali na mapach brak

4. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Jarku, chyba nie zlali nas ale w koncu zauważyli ze armatkami admiralskimi strzelili sobie w kolano i że lvl elitarne w tym momencie nie maja sensu ponieważ większość graczy od razu by miała max lvl elitarny no chyba zeby zrobili przedziały 200mln na kazdy lvl :D

A co do lvl pirata to tez nie maja bardzo sensu ze wzgledu na to iz jest bardzo mała ilość graczy pl1 300-350 pl2 250-300 wiadomo przy eventach więcej. Podzielcie liczbe graczy na aktualna ilosc map ( 52 ) i wyjdzie bardzo male zgeszczenie graczy na mapke. A co dopiero gdy by wprowadzili lvl 30 :D To wtedy juz w ogole byśmy innego gracza nie zobaczyli obok siebie :D A za wrogiem byśmy płyneli ze 40min zanim bysmy go znalezli :d

5. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

ale jakis cel by byl tej gry bo teraz to co robic? tylko sie lac, kiedys miales jakies zadania do wykonania, kombinowales i bylo gites , a teraz to juz lipa :p

6. lopez170*PL*

lopez170*PL* Czeladnik forum

oj tam Jada

7. stworca

stworca Czeladnik forum

no ja jestem mistrzem świata w potworach na globalu 5 (przez kilka tygodni potem zrezygnowałem dla kolejnych) w czołówce byłem na innych serwerach; miałem coś ponad rangę kapera w ogólnym rankingu na pl 2 - pierwsz setka graczy (ludzie nie czekają na eventy tylko zasuwają naprzód); mistrzem europy i wicemistrzem świata w alienach na pl 1 w Dark Orbit (dawnym pułkownikiem DO pl 1 i szeregowym pułkownikiem serweru globalnego); szefem pułkownikiem na Brazyli 2; jeszcze pamiętam 6-7 Niemców w potworach na moim pl 2 w SF; ale ja wtedy byłem w grze na portugalskim serwerze z początku, na azjatyckim i innych serwerach

8. ___Adrian___

Zajmij sie 1 kontem i 1 serwerem :D najlepsze rozwiazanie :))

9. stworca

stworca Czeladnik forum

masz rację, tylko, że brakuje mi opcji usuń serwer przy jego wyborze jak przez przypadek lub z ciekawości kliknęło się inny potem się podświetla i to jest denerwujące; a nie zajmę się jednym obecnie gdyż w sf osiągnąłem wszystko co chciałem i brakuje mi motywacji no może poza 20-1; przeciwnie w DO gdzie też od ponad dwóch lat czekam na nowy serwer bo nie wierzę, że przez ten czas wymarli odeszli z gry lub nie pojawili się nie wypaleni rywale

10. ___Adrian___

Ani w SF ani w DO nie da sie osiągnąć wszystkiego. Po co usuwac serwer ? klikasz prawa gora zmien serwer i logujesz sie caly czas na jednym. Stare czasy gry nie wrócą i nie ma co się nad tym użalać było miło ale się skończyło,tak jak w życiu wszystko kiedys ma swoj koniec.

11. ☆Ewelina☆ツ38

☆Ewelina☆ツ38 Zaawansowany

nie ma tyle na eventach, jeden dopero co minal i ledwo co bylo 280-300 graczy maks z czego 50-100 wchodzilo i walnelo raz do zolwia i logout

12. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Brak dalszej aktywności, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.