Gracz nie do ruszenia

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika ojciecZBP, 17 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ojciecZBP

ojciecZBP Czeladnik forum

Witam no więc mamy tu tak zwaną persone !na gracza poszło mnóstwo ticketów a BP nie robi z tym NIC ! nie wierze jak można w 30 min wziąć 4 x laske bohemota! za 1 strzałem zamrozić !(wielu jak widziałem tak padło) a zresztą z lodowych to nawet boty bije :))-ciekawe czy uczciwe? salwa gracza do niego 12-15k a jego ..40-55k. no i ta prędkość :)) aż śmieszna.Więc słyszałem że konto- ... - to konto kogoś z CM-SCM -lub BA -więc jest NIE DO RUSZENIA !czyli może robić co chce :) czy to KPINA jakaś z innych graczy ?CZY MY NIE wpłacamy REALNYCH PIENIEDZY na tę grę ? Już odeszło WIELU wartościowych graczy z tej gry . CHCECIE OBRZYDZIĆ gre innym ? Nieudolność lub jak mniemam KOLESIOSTWO czyni właśnie z tej gry tą czym jest BUGI Skrypty ,jednym słowem CWANIACTWO i Oszustwo bo ta gra w tej formie taka jest.Dołużmy jeszcze błędy i partactwo programistów z BP czyni z NASZEJ gry -DNO !Pozdrawiam Graczy a ZWŁASZCZA tych uczciwych -chodz wiem że to już mniejszość zdecydowana

2. __Exio__

__Exio__ Forumowy żółtodziób

Potwierdzam i to nie są jakieś kpiny to są realne fakty które odtrącają gracza chęć od gry.

3. I-LOVE-POLAND™®

I-LOVE-POLAND™® Czeladnik forum

popieram , gracz nie dość że zamraża w 90% na strzała to dodatkowo ma taką prędkość co jest mało prawdopodobne by było to możliwe , co do tego że jest to konto cm'a czy tam kogoś to widocznie tak jest skoro ludzie piszą tickety a gracz dalej gra i jest święcie błogosławiony , pozdrawiamy Polską ekipe BP za to że pozwalają na takie a nie inne rzeczy

4. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Rozumiem Pana niezadowolenie, ale proszę na forum nie wklejać nicków graczy jak i ich id. Wszelkie dowody proszę przesyłać do suportu.

5. -LUFA-

-LUFA- Forumowy żółtodziób

Jestem oczywiście za tym co Ojciec tu napisał gdyz sama jestem świadkiem co ten gracz wyczynia na możu,juz nie raz sama pisałam ticety na niego i nic nie dalo,dalej robi to co robi.To sie robi smieszne Gra zamienia sie w NIE UCZCIWA I NIELEGALNA,bo ktos jest znajomym lub kuzynem kogos z BP

6. Assassin

Assassin Czeladnik forum

Ale CM powiedz mi jedno jak to możliwe ze ktos zamraza za 1 strzalem? Ja nie potrafie czasem zamrozic po uzyciu np. 3-4k kul a to nie przypadek ze on zamraza za pierwszym razem, bo do kogo tylko strzeli to od razu jest zamrozony. Zrobcie cos z tym bo to sa jakies kpiny, i tak jak ojciec napisal duzo graczy odeszlo a odejdzie jeszcze wiecej jak bedziecie traktowac innych w ten sposob.

7. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Ludzie zalecam najpierw zasięgnięcia informacji kto jest kim w ekipie, dopiero później szykanowanie ekipy. Troszkę wam podpowiem na pl2 nie macie SCM, BA, ani GTL :) a osoba o której piszesz nie jest cm ani modem. Dodatkowo konta członków ekipy są sprawdzane systematycznie itp itd, no ale Wy wiecie lepiej kto jest kim, więc kończę swój wywód ;p Pozdrawiam :)

8. ojciecZBP

_ADRIAN-sorry ale to bajki co piszesz! wejdz na gre o 3-5 rano i popływaj na 3.4,4.3, 5.1 i innych tych mapkach a zobaczysz ile pływa graczy na BONIARCE !-czy to jest wg Ciebie dozwolone? i Ty piszesz o notorycznym sprawdzaniu kont graczy -nie pisz bzdur.Pływają tam też gracze ze złotą blachą -żarty ? A gracz o którym pisałem jest ogólnie znany na serwerze . i mnie nie chodzi o napiętnowanie gracza tylko SUPPORTU I tych z BP . BO nic z tym nie robią ,a przez to POZWALAJĄ (niektórym graczom )na zepsucie tej gry ! Mam Tylko jedno pytanie - CZY TO GRA DLA CWANIAKÓW ! i ich Kolesi czy dla graczy co grają fer ?

Tadzik. lubi to.
  9. ŻOŁNIERZ6570

ŻOŁNIERZ6570 Czeladnik forum

To nie istotne czy jest to ktoś z ekipy , najważniejsze że gra nieuczciwie są na niego zgłoszenia do BP a oni nic z tym nie robią

BlackPearl§ lubi to.
  10. ojciecZBP

odp dla MOD_MRÓZ -nie rób sobie kpiny ze mnie -poszło odemnie i innych jak wiem graczy KILKANAŚCIE ,jak nie kilkadziesiąt Ticketów na tą osobę ! i co ? i nic-Więc taki temat -Pozdrawiam GRACZE widzą WASZĄ NIEUDOLNOŚĆ !!

BlackPearl§ lubi to.
  11. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Mój poprzedni wpis tyczył się prywatnych kont ekipy, proszę nie myl tego.

Ojcze, rozumiem Twoją frustracje, u mnie na serwerze jest wiele osób pływających na boniarce oraz takich do których z full voodoo strzela się po 10k. Takich osób jest setki na wszystkich serwerach i żadna z tych osób nie jest faworyzowana przez dana ekipe narodowa.

Problem tkwi w tym że nasi oraz BA z innych krajów mają związane ręce, ponieważ nie mogą zbanować takich osób, gdyż chwilowo nie ma zezwolenia od BP. Rozmawiałem z BA z niemiec oraz francji wszyscy z nich mówią to samo, nie można zbanować gracza dopóki nie przyjdzie rozwiązanie systemowe od BP. Musimy być cierpliwi i liczyć na to że sprawiedliwość dosięgnie zbugowanych graczy.

SCM_Shanti i SMOD_Leonardo lubią to.
  12. Grzeczniej proszę. Ekipa nie zawsze jest w stanie natychmiast rozwiązać wszystkie problemy.

BlackPearl§ lubi to.
  13. No cóż.. niektórzy myślą, że BA mogą góry przenosić. :oops:

Nic dodać, nic ująć. :cool:

BlackPearl§, CM_Jadowita oraz CM_NCIS lubią to.
  14. ojciecZBP

SMOD_Leona powiem tak NIE WIELE MOŻECIE lub NIE CHCECIE ! a takie tłumaczenia że to czy tamto to dzieciom -może wam uwieżą-Pozdro

A tak Poza tym -w 2011r. BANA PERMANENTA dostało na RAZ 2000 kont !!! Można było ? a od ponad 1,5 roku bawimy sie z CWANIAKAMI co robią WSZYSTKO na tej grze ! ZA OGÓLNYM PRZYZWOLENIEM BP-I INNYCH Włodarzy ! I niech mi nikt z MODÓW nie Pisze że ochrona iTD.! POPIERACIE RAZEM Z BP OSZUSTWO i to JAWNIE ! -nie reagowanie na nieuczciwość w grze powinno być KARANE !! Pozdrawiam ŚLEPE Supporty i Innnych co MAJĄ tu WŁADZE !!! ----OSZUKIWANY GRACZ

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 października 2014
    Tadzik. lubi to.
  15. ;)

BlackPearl§ lubi to.
  16. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Posty powinny być zrozumiałe i czytelne. Niedozwolone jest również pisanie np. DUŻYMI oraz naprzemiennie DuŻyMi i MaŁyMi LiTeRaMi. Proszę się do tego zastosować. Dziękuję, pozdrawiam.

RzepA lubi to.
  17. ojciecZBP

i jeszcze mam Pytanko -ile trzeba ticketów aby gracza WRESZCIE konkretnie sprawdzono ? 1000?

18. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Wystarczy jeden.

BlackPearl§ i RzepA lubią to.
  19. __Exio__

__Exio__ Forumowy żółtodziób

to przepraszam poszło na niego kilkadziesiąt ticketów i nic to co mamy rok czekać aż BP coś zdecyduje to jest żałosne ,ale róbcie tak dalej lećcie sobie w kulki to bd widzieć efekty gry połowa ludzi przestanie w to grać bo to się już robi nudne jak inni używają BUGÓW ale mówie róbcie tak dale pracujcie na korzyść graczy z BUGAMI !

20. -kill-97

-kill-97 Forum Pro

Mody nie tlumaczcie sie bo i tak bp ma wine za to co sie dzieje z gra sea rozne skrypty i inne sprawy a nic z tym nie robicie doslownie nic!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.